10 Blogger Terbaik Malaysia

140 thoughts on “10 Blogger Terbaik Malaysia

  1. sensasi2020

    Assalamualaikum..
    Wah..dah menyertai contest SEO, 10 blogger terbaik Malysia. Siap dgn ulasan yang jitu. Lagi. Tahniahlah dah berjaya buat entri tu. Cuma saya belum lagi sertai. Letih lagi nak buat, contest DH masih berjalan. Tak larat nak buat yg ini. Sekali sekali jengok hak rakan hasilkan, cuba curi ilmu mereka. Wah nak mencuri pulak. Taklah..nak cari sedikit maklunat dan diolah menjadi karya sendiri. Itu saja.

    Semoga berjaya bro….

    Wassalam…
    sensasi2020 recently posted..iphone 5 Gadget ImpianMy Profile

    Reply
  2. Melastik Bintang

    Alhamdulillah saudara pondok kecil berjaya menyertai pertandingan ini.. MB mengucapkan semoga berjaya dan terus maju dalam penulisan dan dunia blogging…

    Terima kasih juga kerana memilih blog MB yang tidak seberapa dan tidak sehebat mana.. apa yang ditulis adalah dari hati yang inginkan kegembiraan dan perkongsian untuk mereka di luar sana.. =)

    ps: Salute for this entri…
    Melastik Bintang recently posted..Mekanisma Undian Malaysia Social Media Week 2013My Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Sama-sama..sebenarnya blog yang tak tersenarai dalam artikel ni semua mantap2..entah la..keliru juga semasa menulis artikel ni..tak tau nak pilih yg mana..hehe

      Reply
  3. catzer

    Bestkan skang ramai dah blogger huh..zaman awal2 aku berblog dulu mmg tak ramai lagi blogger..bile sebut “blogger” pun ramai huh blur..ramai kawan2 seangkatan pun domain tak renew dah..huhuhu

    Reply
    1. hafizul Post author

      Ooo kiranya dah lama la ni dalam dunia blgging?hehe..tahniah masih aktif smp sekarang…emm mungkin diorang dah jadi jutawan traffic dah kot..terus tukar domain lain..haha

      Reply
  4. iAwani

    saya juga peminat Amanz. Walaupun bukan dari background ICT tapi kerana minat pada smartphone, tablet dan komputer, saya buka blog yang macam tu. Bukan berkongsi tips segala tapi berkongsi perkembangan terbaru dunia perkomputeran.

    Reply
    1. hafizul Post author

      Terima kasih..siapalah saya itu tak menjadi isu..yang penting usaha kita untuk menunjukkan siapalah diri kita tu..hehe..sy pun baru lagi dalam dunia blogging ni..

      Reply
        1. hafizul Post author

          Emm mungkin kena perbanyakkan tips kot..tak apa la..sy tahu blog sy tak berapa banyak info..dan tak menarik..masih dalam proses belajar lagi..hehe..asalkan tak turun ke PR1 sudah..

          Reply
  5. Pingback: 10 Blogger Terbaik Malaysia

  6. Cik Lisa

    lisa datang singgah & merupakan salah seorang peserta dari contest ni jugak, hehe. Review yang cukup bagus & berkualiti, taniah.. goodluck yer. Tinggal beberapa sahaja lagi bakal berakhirnya contest ini, hehe ๐Ÿ˜‰

    Reply
  7. Beruangbuluh

    Ya, saya terjah 10 blogger hebat yang awak cakap tu ๐Ÿ˜‰

    Tp tak semuaa, line ciput mcm sekedis. T_T. Btw blog awak pun hebat. Gaya penulisan yang simple dan mudah utk dipahami ๐Ÿ™‚

    Salam berbelog.

    Reply
  8. Pingback: Top Komentator Februari 2013 Pondok Kecil - Pondok Kecil

  9. Pingback: Mencari Rentak dan Irama Blogging - Pondok Kecil

  10. Pingback: Oh! Kontest & Pemenang Buku Perang Arab-Israel 1973 โ€” HAFIZMOHD.COM

  11. Pingback: Top Komentator Mei 2013 Pondok Kecil - Pondok Kecil

  12. Pingback: Keseronokan Contest SEO Versi Pondok Kecil - Pondok Kecil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge