10 entri terbaik Denaihati

47 thoughts on “10 entri terbaik Denaihati

    1. hafizul Post author

      Haha..betul tu..pengalaman kan adalah cikgu sejati dan cikgu paling berharga dalam hidup kita..tanpa pengalaman tak colorful lah hidup ni..huhu

      Reply
    1. hafizul Post author

      terima kasih bro..aku nak panjangkan lagi..takut pembaca pulak boring dan mana ada pelawat yang boleh spare banyak masa utk PK shaja..haha.

      Reply
        1. hafizul Post author

          haha sebut jer bounce rate ni, aku rasa geram jugak..dah 50% pk punya..kejap jer dia melambung mcm tu..awal2 buat blog dulu best jer tgok..20% la, 22% la..makin byk cerita makin tinggi..tak faham betul bounce rate ni..

          Reply
            1. hafizul Post author

              emm susahnya nak atasi masalah ni kan..macam blog puanbee dalam entrinya, kesan sampingan keyword eyriqazz vs denaihati, terus turun dan berada pada tahap yang memuaskan bounce rate dia..hehe

              Reply
  1. Denaihati

    Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai “Bonus Raya Aidilfitri 2012” dgn entri bertajuk “10 entri terbaik Denaihati”dan semoga berjaya. InsyaAllah keputusan akan diumumkan dlm masa 7hari. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.
    Denaihati recently posted..Bonus Raya Aidilfitri 2012My Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge