1ST Giveaways BudakFelda.Com – Tabik Springgg Bro

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Tahniah diucapkan kepada budak felda kerana berjaya membuat giveaway yang hebat sebegini. Walaupun usia blog belum mencecah 1 tahun, namun kesungguhan ditunjukkan dalam menambat hati Alexa amatlah aku kagumi. Semoga dengan kehadiran giveaway macam ni, makin berseri lagi blog beliau bersama kekasih hati aku, Alexa. Hehe.

Bro, cantik banner GA ni. Kredit tu www.ecadwinkyasha.com.

1ST Giveaways BudakFelda.Com tidak memerlukan sebarang kemahiran dan teknik SEO. Hanya perlu review blog beliau dalam laman Alexa sahaja. Tak lama nanti timbul satu lagi permata dalam dunia blogging. Kesungguhan beliau dalam membuat blog walking juga mempengaruhi turun naik ranking Alexa. Kalau rajin buat blog walking, cepat la Alexa jatuh hati.

Tak macam blog aku sekarang ini. Ranking Alexa berada di tahap yang membimbangkan. Apabila ranking Alexa tergugat macam ni, mood aku untuk terus menulis pun sedikit terganggu. Ideal secara automatik semakin mengering. Otak yang dahulunya rajin memikirkan ideal kini lesu dan tak bermaya. Ini lah tempias yang aku rasakan akibat kekasih hati aku, Alexa buat hal.

Aku rasa dah lepas syarat giveaway budak felda ni. Aku tak nak entri ni merapu ntah kemana. Sebelum entri ni berakhir, aku nak tampal kat sini syarat penyertaan giveaway budak felda ni. Moga menjadi petunjuk kepada mereka yang memerlukan. Dan semoga rakan blogger semua mendapat reward yang ditetapkan.

Syarat penyertaan giveaway budak felda :-

  1. Diwajibkan buatkan satu entri khas di blog. Tajuk mesti ada keyword ini “1ST Giveaways BudakFelda.Com” – contoh tajuk : 1ST Giveaways BudakFelda.Com : Bajet Macho.
  2. Diwajibkan buat review di alexa saya. Klik banner review alexa di atas. Bagi mewujudkan “win-win situation” saya akan kembali review blog anda di alexa.
  3. Tinggalkan link review dan entri penyertaan anda di ruangan komen.
  4. Tidak dibenarkan sama sekali mengunakan blog contest.
  5. Penaja yang terlibat dibenarkan turut serta dalam giveaways ini.
  6. Tarikh tutup adalah pada 11:59 malam 23hb September 2012.
  7. Di akhir entri masukkan

“Mari memeriahkan  1ST Giveaways BudakFelda.Com yang ditaja oleh cahayacinta.com, pondokkecil.com, awanpagi.com, ecadwinkyasha.com, elqashrinqaisara.blogspot.com, daddydee.net serta Fivio.com selaku penaja utama.”

51 thoughts on “1ST Giveaways BudakFelda.Com – Tabik Springgg Bro

    1. hafizul Post author

      Emm tak apa..GA ni mendapat sambuta hangat nih..apa yang tak seberapanya??kira 1st GA memang tip top dah ni..PK jer belum buat GA lagi..ntah mendapat sambutan mcm BF ke tidak..hehe

      Reply
  1. Pingback: Senarai Peserta 1st Giveaways BudakFelda.Com - BudakFelda.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge