2012 Tahunku Yang Kacak

109 thoughts on “2012 Tahunku Yang Kacak

    1. hafizul Post author

      Terima kasih bro..emm kalau begitu bagai dikata, maknanya sy dah layak la sertai contest bro kan?emm bab SEO tu sy tolak ke tepi jer dulu..sebab sy memang fail bab tu..apa yang diharapkan kesan sampingan daripada menyertai contest bro ni..hehe..

      Reply
            1. hafizul Post author

              bereh2…kawe baru ado maso online..kalau dop sempat ziaroh demo mlm ni, kawe ziroh esok..tgh duk balas komen pelawat ni..haha..lenguh jari jemari nih…

              Reply
  1. AkmaOmar

    Wahh masuk dah ya…page 1 tu..

    Selalu orang cakap duit tak penting, bila dengar nak tergelak juga..duit tu penting untuk hidup, takde duit nak makan apa ye tak..cuma jangan jadi hamba duit…good luck semoga berjaya 🙂

    Reply
    1. hafizul Post author

      emm terima kasih bro…emm tak kisah ler jemput @ tak..datang singgah ni pun dah kira markah bonus untuk kejayaan hari pondok kecil hari esok..hehe..terima kasih..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..terima kasih yer..mungkin org lain belum agresif lagi kot dengan keyword ni..tu pasal pondok kecil ada ruang untuk berada di page 1 tu..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Terima kasih yer..hehe..keyword 2012 tahunku yang kacak, tak famous lagi kot..tu yang pondok kecil duk zon agak selesa tuh..kalau mcm keyword iphone 5 tu, memang tak nampak la pondok kecil di 1st page google..hahaha

      Reply
  2. Pingback: Cadangan Penambahbaikan Blog Pondok Kecil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge