Aku Dah Agak Dah

65 thoughts on “Aku Dah Agak Dah

    1. hafizul Post author

      Hehe..bagi saya, maharaja lawak lagi best..haha..tapi tak pernah ada peluang nak tengok lama-lama..kadang2 kerumah kawan jer lah ada kebetulan tgok..kalau tak tak lah..lagipun dia bukan main selalu kan cite maharaja lwak ni..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Haha..apasal pulak nak rekemen kat en titan..tak ke geli geleman namanya tu…hahahahaha…gurau jer..harap dua pihak ni tak terasa..

      Reply
  1. Terengganu Today

    memang sempoi je persembahan achey malam tu. walaupun achey merupakan satu-satunya peserta solo, tetapi beliau berjaya buktikan yang beliau mampu bergelar juara dengan kemampuan lawak serta nyanyian yang ada. tahniah achey..:)

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..nasib badan jer ni bro artikel ni, dengan tajuk mcm ni melekat kat google..haha..emm saya time tak sibuk tengok gak..tapi malam final tu memang tengok sakan lahhh..haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge