49 thoughts on “Aku Isteri Curang

    1. hafizul Post author

      Hahaha..kesian suami kalau mcm tu..emm tak apalah sekurang-kurangnya tak bosan sangat Suri kat rumah seopanjang masa kan..ada juga waktu berfaedah Suri lakukan..ni tak..buat tahi mata aje..hahaha

      Reply
  1. suriaamanda

    SA dah hampir 9 tahun single, to tell the truth SA diceraikan hanya sebab SA x nak berhenti kerja dan paling sadis SA diceraikan melalui SMS, semua ada jugak kaitan dengan hasutan org2 terdekat dengan ex hubby, SA x nak rujuk kembali sebab cara SA diceraikan tu memang x masuk akal bagi SA, satu penghinaan sebab melalui SMS…tp semua tu dah berlalu, kami dah boleh jadi kawan dan ex hubby dah ada keluarga baru walau baru2 ni dia minta kami rujuk semula dan dia sanggup ceraikan wife dia yg sekarang..nope..im not that type
    suriaamanda recently posted..Semoga Cepat Sembuh Mak LongMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge