Aku Sayang Isteri Nombor Satu

28 thoughts on “Aku Sayang Isteri Nombor Satu

  1. zara

    wah beruntunglah isteri saudara kerana dihargai, siap ada entry lagi..cadangan saya, forward link artikel ni pada isteri..mesti dia tersenyum bahagia membacanya..kami isteri-isteri ni sebenarnya suka sangat dihargai..tak perlu pun keluarkan bajet yang tinggi untuk menghargai kami 😉
    zara recently posted..Tips Legakan Sembelit Selepas BersalinMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hahahaha..terbaiklah..statement macam ni lah yang selalu membahagiakan hidup nihhh..hehe..terima kasih..tak apa lah..tak nak link-link..nanti dia baca sendiri lahhh..hahaha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Haha..wahhh bagus lah macam ni..seronok pula mendengarnya..hehe..terima kasih..anak kedua belum kuar lagi..dah lebih jangka haaa…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge