Aku Yang Bernama Hafizul

51 thoughts on “Aku Yang Bernama Hafizul

    1. hafizul Post author

      Emm meriam tanah tak pernah lagi saya main..tak ada pengalaman lagi lah..hehe..wahh AUC pun ada pengalaman hebat main meriam buluh gok..satu kenangan manis untuk dikenangkan sampai bila-bila..hehe

      Reply
      1. muja

        alaaa,,, orang yang suka cop orang itu ini tu jelez semata,,, sebab dia tak de peluang yang kita ada… mungkin juga dia terlalu tak de keje,, blog kita… kita tulis apa saje yang kita suka… kata orang belakang kira,, lainlah kalau kita tulis tu dengan niat menganiaya,, kalau macam tu memang la cari bala,, hehee
        muja recently posted..Bazar Ramadan Di Kelantan Yang Rare Bak HangMy Profile

        Reply
    1. hafizul Post author

      Emm serius..masa kecik dulu memang takut kat ayah..bila wak salah memang akan cari beribu alasan untuk cover kena marah ni..kahkahkah

      Reply
    1. hafizul Post author

      haha..lama tak main mercun gasing..sekarang nak main mercun pun dah tak ada mood. sekadar layan anak main bunga apai aje lah..paling teruk pun mercun bawang tu..yang bunyinya mcam kentut aje..hahaha

      Reply
  1. Pingback: Cerita Sempena Hari Raya - Pondok Kecil

  2. Pingback: Berita Gembira Dari Kuala Lumpur - Pondok Kecil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge