30 thoughts on “Apa Cerita Ni Pengasuh Oiii!!!

  1. Nazri

    sirap darah aku bila baca berita macam ni.. kalau nampak depan, tak tahula apa akan jadi pada pendera ni..tak ada lansung perasaan kasih kat baby yang sepatutnya dijaga dengan sepenuhnya.. harimau yang garang pun tak pernah cederakan anaknya
    Nazri recently posted..Pemenang Top Commentators June 2012My Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Haha..apa yang ditesting tu…mintak maaf cik tom..memang komen cik tom dik dalam spam..sy tak pernah bukak bahagian spsm tu..lepas ni comfirm ruangan spam kena check jugak..hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      Ya betul tu boh…tu la antara sebab aku mikir dua,tiga kali bila mencari pengasuh untuk ank aku..amat susah untuk mencari yang betul-betul nak jago anak kita…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge