Arah Tujuan Aku Dan Pondok Kecil

43 thoughts on “Arah Tujuan Aku Dan Pondok Kecil

    1. hafizul Post author

      Haha..nak share macam mana..saya promosikan dalam FB jer..bulan ni langsung tak masuk komisen..entah kat mana silapnya..huhu..saya tak layak lagi bro nak share strateginya..bukan menjadi pun strategi saya ni..haha

      Reply
  1. sweetkurma

    bagus kalau kata blog macam bertani…. cuma yang masih blur tu, boleh terus belajar…
    bagi akak ianya memang boleh menjana sebab akak ada perniagaan sendiri yang boleh di promosikan melalui blog, setakat ni memang syukur alhamdulillah
    sweetkurma recently posted..padaMu ku memintaMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..itulah kan kuasa pemasaran blog..emm entah la kak..saya kadang2 tu rasa down jugaklah..kadang2 manjadi kadang2 kelaut..emm apa yang mampu saya buatkan adalah belajr dan terus belajar..hehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge