18 thoughts on “Bayarlah Wehhh… Sengsara Dah Ni…

  1. Suhimi Nain

    Huhu… berat nak cakap kes ni. lagi-lagi kalau bab kawan yang pinjam. sebab tu kalau aku, aku usaha untuk bayar cepat-cepat. sebab aku tahu, kita masing-masing kerja masing cari makan. dan betapa peritnya cari duit pun tahu.

    janji expired tu, aku pun berkali-kali pernah kena. akhirnya senyap. tapi, Alhamdulillah, settle juga akhirnya. 🙂

    semoga tabah bro. huhu…
    Suhimi Nain recently posted..5 Rahsia Menulis Blog Dengan JiwaMy Profile

    Reply
  2. Bahrain

    Ak sangat paam dengan situasi macam ni. memang perit ooo. Bukan main manis ayat nak pinjam kata ada masalah lah urgent la nnti bayar malam ni la tapi kesudah tak pernah nak bayar balik.. So tekad kat hati aku memang aku takkan bagi pinjam kat sesiapa lgsg walaupun katanya urgent tuk bisnesla apa la.. kecuali family ak sendiri.

    pengalaman lepas takkan ulang lagi. hati dah keras untuk bagi pinjam.. daripada jaga hati orang baik ak jaga hati ak sendiri.
    Bahrain recently posted..Tips Persediaan Melancong Ke Luar NegaraMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Yup..tahu tak apa.. entah la..padahal menda tu simple jer.. Nya buat susah pulak dah.. Bayar aje la.. Bukan tak ada duit setiap hari.. Haiya..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge