Berjaya Buat Banner Flash

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Memang tidak dinafikan bahawa banner flash memainkan peranan tersendiri dalam mencorak dan mencantikkan halaman web. Apabila melihat blog dan website yang mempunyai keunikan seperti ini, terdetik juga dihati untuk membuat banner flash. Awal tahun hari tu belajar dah sikit-sikit, tapi sekerat jalan jer sebab buat banner flash ni memerlukan kesabaran yang tinggi. Tambahan pula aku baru belajar.

Selepas semalaman aku mengadap tutorial membuat banner flash ni, akhirnya banner flash Pondok Kecil dapat disiapkan. Walaupun tak sempurna seperti yang diajarkan, namun aku tetap bersyukur. Tak menarik tapi puas hati. Hehe.Maklumlakan belajar menda baru, tak jadi 100% pun dak kira ok la. Dapat senyum dengan puas hati dah.

Bagi mereka yang pakar dalam membuat banner flash ni, harap dapat la menilai berapakah markah yang aku akan dapat untuk banner flash Pondok Kecil ni. Sebarang komen dan cadangan dari rakan blogger amatlah dialu-alukan. Demi memantapkan lagi halaman Pondok Kecil. Hehe.

Banner Flash Pondok Kecil

p/s : Harap rakan blogger sudi bagi pandangan dan cadangan berkenaan dengan banner flash ni. Hehe. Sebarang komen dan cadangan amatlah dihargai.

10 thoughts on “Berjaya Buat Banner Flash”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *