Best Ke Pakai Sim Kad Clixster?

25 thoughts on “Best Ke Pakai Sim Kad Clixster?

  1. Anak Askar Pencen

    Benda macam penulisan ni kena konsisten. Kadang walaupun kita dah boleh menulis, tapi ada masa tuning nak dapat idea kencang tu belum sampai lagi. Mungkin, kalau keep on menulis, mana tahu satu hari nanti ada idea gempak yang akan keluar.
    Anak Askar Pencen recently posted..RisauMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Kalau dah molek, tak payah tukar lagi bro..saya ni sebab tak jumpa lagi yang elok..sebab tu asyik bertukar aje..tapi bila dah guna Clixster ni, alhamdulillah..sampai hari ni tak ada masalah nak online kat rumah..tapi kena jimat cermat la sebab kuota 1GB jer sebulan..hehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge