Betul Ke Suka Penulisan Aku

43 thoughts on “Betul Ke Suka Penulisan Aku

    1. hafizul Post author

      Kahkahkah..spam pun pandai main angin macam ni ekkk…emm tak kira lah spam ke apa..asalkan jangan hack sudah..hehe..terima kasih cikgu Naman..hehe

      Reply
  1. Irwan Alessa

    Tahap sangap dah paling rare dah tu.. komen tu buat aku suka tapi bro, memang dari dulu kot suka baca entri blog bro.. Sempoi2 angin senja gitteeww.. Hahahaha Titan ada style sendiri, sebab tu ayat tak terkalah dia sering keluarkan untuk memikat gadis-gadis comel..
    Irwan Alessa recently posted..Usah Keliru Dengan SEOMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Waduhhhh…sampai macam tu sekali komen bro?emm ni makin bersemangat nak tulis artikel ni..hahaha..apa-apa pun terima kasih banyak-banyak bro atas penghargaan mcm ni…emm titan, susah saya mahu lawan dia…hahahahaha

      Reply
  2. diana

    kalau setiap entry kita dia baca,dia komen tu maknanya dia minat ke??atau dia singgah dan komen2 sebab dia nak kita buat benda yang sama..
    teringin jugak nak rasa bila orang cakap “cepat la update..tak sabar nak baca entry2 awak..” mesti rasa cam popular gitu..hehehhe

    Reply
    1. hafizul Post author

      EMm mungkin lah kot..saya pun tak pernah tanya mereka semua..hehe..insyaAllah satu hari nanti ada juga yang komen macam ni..jangan bimbang dehhh..emm popular??ada lahh rasanya sikit..kahkahkah

      Reply
    1. hafizul Post author

      Kahkahkah..bab sanggap tu memang tak boleh tahan bro..hahaha..terima kasih atas sokongan padu yang ditunjukkan…alhamdulillah…semangat macam ni yang saya perlukan untuk terus hidup dalam dunia blogging..hehehe..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge