Blog Review : 1 Hari 1 Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Entri ringkas dan padat jer ni. Haha. Terbaca entri blog rakan blogger, hatiputera yang bertajuk Blog Review di blog sop.name.my. Asalnya memang aku tak faham apakah yang disertai oleh rakan blogger hatiputera ni. Last2 masuk dekat blog tuan punya pun masih juga tak faham. Baca beberapa komen dan melawat beberapa link blog yang terdapat pada komen blog Sop, baru la faham. Aduss..

Untung badan kalau ada orang nak review blog kita kan. Sekurang-kurangnya dapat juga kita perbaiki setiap kelemahan yang terdapat dalam blog kita nanti. Rakan blogger, jom join sekaki. Macam mana nak join?

Caranya senang jer.

1. Buat 1 entry bertajuk “Blog Review di blog sop.name.my

2. Masukkan banner Blog Review: 1 Hari 1 Blog pada entry tersebut

3. Sertakan link entry ini pada banner atau entry

4. Tinggalkan URL entry anda di ruangan komen.

 

32 thoughts on “Blog Review : 1 Hari 1 Blog

    1. hafizul Post author

      Ops…nak review simple2 boleh jer man..nak yang gempak2 tak leh la sebab aku bukan otai..aku cuma pemilik blog picisan sajer…huhu

      Reply
    1. hafizul Post author

      emm tu la..kalau rezki pondok kecil ada yang review ni, mungkin dapat memperbaiki segala kelemahan yang terdapat pada blog ni…nak harapkan owner review sendri amat susah sebab skill nak review tu tak ada..haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge