Blogger Yang Berani Untuk Berjaya

47 thoughts on “Blogger Yang Berani Untuk Berjaya

    1. Hafizul

      Yup..betul kata-kata bro ni..sebab tu orang yang berjaya, kita mesti tengok siapa pula tulang belakang dia tu..mesti orang yang support dia 100%..emm bila dah tak ada sokongan macam ni, buat apa-apa pun memang kelaut..hehe..sebab tu sokongan ni perlu terutama dari insan yang terdekat..hehe
      Hafizul recently posted..Aku Dapat Duit Dan VoucerMy Profile

      Reply
    1. Hafizul

      Hehe..insyaAllah..terima kasih bro..saya akan baca dan hadam buku tu elok2..tapi agak tebal gak la lepas print semuanya..haha..Emm mem dia baca tapi kadang2 tak menentu..seminggu sekali dia baca pun kira tahap rajin dahhh..haha..nanti dia baca, mesti adalah ayat2 manja dia tu..dan masa tu barulah saya akan tahu yang dia dah baca artikel ni..hahaha..
      Hafizul recently posted..Aku Dapat Duit Dan VoucerMy Profile

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge