Buat Duit Melalui Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Apa yang korang akan fikirkan bila aku sebut buat duit dengan blog?

Apa yang korang akan lakukan bila aku sebut buat duit dengan blog?

Apa yang korang rasakan bila aku sebut buat duit dengan blog?

Kalau korang buat muka selamber sahaja untuk setiap persoalan diatas, korang sebenarnya seorang yang bijak. Aku sahaja yang kurang bijaknya. Hehe. Buat duit melalui blog merupakan satu program yang akan berlangsung di Hotel Singgahsana Petaling Jaya. Hotel yang mana seringkali menjadi tumpuan untuk rakan blogger, Denaihati melakukan majlis. Majlis sepetang bersama blogger hari tu aku tak pergi dah. Kali ini seminar buat duit ni pun aku tak mungkin dapat sertai.

Hati ini betul-betul nak jumpa dan beramah mesra dengan blogger sekalian. Terutamanya blogger idola aku. Tapi mungkin rezeki tidak memihak kepada Pondok Kecil. Seminar anjuran Denaihati ni memang banyak kelebihannya. Tak perlulah diceritakan tentang isi dalam seminar tersebut. Tengok tajuk pun, ramai yang berminat. Tambahan pula, yuran pendaftaran murah. korang daftar awal sehingga 15 April 2013 ni, korang kena bayar RM50. Selepas 15 April 2013, korang kena bayar RM100.

buat duit melalui blog

Alah apa la sangat nilai duit untuk pendaftaran tu kan? Seminar yang sangat berguna, berfaedah dan yuran pendaftaran yang murah, jarang diperolehi. Mana tahu lepas balik seminar, korang berjaya buat duit melalui blog dan duit pendaftaran tu korang akan dapat balik setelah korang berjaya hasilkan pendapatan melalui blog. Bukan RM100 jer korang akan dapat. Tapi nilainya lebih dari itu. Percayalah. Banyak sumber dan banyak lagi lubang buat duit secara online yang belum aku ketahui. Apa yang aku harap, ada la sorang dua yang akan ceritakan pengalaman daripada penyertaan mereka mengikuti seminar ni.

Mana tahu ada satu dua ilmu yang dapat aku sedut. Tak salah berkongsi ilmu kan?

Iklan Buat Duit Dengan Blog

–>> Klik Untuk Keterangan Terperinci Berkenaan Seminar Buat Duit Dengan Blog

p/s : Selamat menghadiri seminar buat duit dengan blog. Semoga korang berjaya jadikan blog sebagai kerjaya utama korang. InsyaAllah.

UPDATE (17 April 2013) – Sila Klik Link Dibawah Untuk Kemaskini Info

== >> Tarikh baru Seminar Buat Duit dengan Blog

Update ( 18 Mei 2013) – Sila Klik Link Dibawah Untuk Kemaskini Info

==>> Seminar Buat Duit Dengan Blog Dah Daftar Ke?

34 thoughts on “Buat Duit Melalui Blog

  1. Anarm

    14 hari lagi sebelum ditutup pendaftaran awal.. Kena cepat2 rebut peluang ni.. Gaji dah masuk kan, korbankan RM50 je untuk menuntut ilmu.. In shaa Allah mana tahu dengan pengorbanan RM50 untuk menuntut ilmu tu akan bantu kita nampak jalan macam mana nak dapatkan income RM500 atau RM5K atau RM50K melalui blog..
    Anarm recently posted..Mandi Air Terjun Lata KinjangMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Nak datang macam mana en titan..hati ni berat semacam jer nak tinggalkan keluarga..hehe..mungkin kali ni saya tak berpeluang lagi nak merasa feelnya..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Sedap ahh deme..dah ada pngalaman jumpa blogger hebat2..kali ni seminar pulak..jangan lepaskan peluang ni..hehe..semoga deme dapat tips dan teknik dalam seminar tu nanti..hehe..kawe sero nok join..tapi hati ni berat jer nak tinggalkan anak isteri..tak ready lagi..kadang-kadang kawe rasa sedih jer bila melepaskan peluang hebat macam ni..tapi apa boleh buat..hati kata jangan kaki kata pergi..emmm

      Reply
  2. Pingback: Sudah Cukup Sudah - Pondok Kecil

  3. Pingback: Pendapatan Ke-10 Dan Ke-11 Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

  4. Pingback: Pendapatan Ke 14 Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

  5. Pingback: Blogging is a Team Sport - Pondok Kecil

  6. Pingback: Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar Denaihati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge