Buat Duit USD Dengan Nichify

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Buat Duit USD Dengan Nichify…

Ok. Hari ni aku nak kongsikan dengan korang semua. Satu LOBANG untuk buat duit USD dengan mudah dan ringkas. Maklum aje la. Sekarang ni duit USD dah menjadi sangat mahal jika kita convert ke dalam nilai Ringgit Malaysia.

buat duit usd dengan nichify

Hari ini (20.10.2015) 10.30 a.m…

Sebab itulah korang senyum aje bila buat duit dengan USD ni. Termasuklah diri aku yang semenjak dua ni giler untuk menjual produk dalam website Amazon dan Ebay. Haha.

Pengenalan Buat Duit USD Dengan Nichify

Dunia internet tanpa sempadan memaksa kita untuk tidak memilih kaedah menghasilkan pendapatan sampingan terutama sekali buat duit online. Daripada pemerhatian yang dilakukan, menjual produk secara online tidak memenatkan berbanding menjual secara offline.

Kebanyakan isirumah telah mempunyai akses internet dan situasi ini menjadi penyebab utama kenapa pertumbuhan yang banyak terhadap penjualan produk online. Bak kata pepatah, bagaikan cendawan yang tumbuh selepas hujan.

Sebab itulah ramai yang berkata, produk Online LAKU KERAS sepanjang masa.

Buat duit USD dengan NICHIFY

Nichify merupakan penjenamaan kepada sistem kedai online yang mana ianya telah dilancarkan secara besar-besaran pada tahun 2015 oleh Gobala Krishan selaku pengasas laman Ashadee.com.

Inisiatif beliau untuk mewujudkan NICHIFY merupakan langkah yang terbaik untuk membantu masyarakat di Malaysia menjana pendapatan USD dengan mudah, ringkas dan selamat.  Selaku seorang blogger yang menjana pendapatan online, aku menyambut baik apa yang sedang beliau usahakan ini.

Maklum aje la…

  • Berapa kerap sangat yang mahir dan pandai membuat kedai Online.
  • Berapa kerap sangat yang berani menanggung risiko untuk menjual produk di pasaran luar sekaligus mampu menjana pulangan dollar yang menguntungkan.
  • Tanpa panduan dan tunjuk ajar daripada mereka yang berpengalaman, aku rasa amat sukar untuk masyarakat Malaysia merasai betapa nikmatnya menjana pendapatan dengan nilai USD.
  • Aku sendiri pun belum tentu mampu membuka kedai Online untuk menambat hati pembeli luar Malaysia.
  • Dan pelbagai lagi permasalan yang wujud.

Oleh yang demikian, dengan pelancaran produk NICHIFY yang HOT lagi SEKSI ini, aku harap ianya mampu mengubah corak kehidupan kita seharian.

Daripada berangan-angan untuk mendapat USD1, akhirnya kita mampu menghasilkan USD10 dengan projek NICHIFY ini.

Segalanya pasti kerana JALAN dan SIGNBOARD telahpun disediakan. Kita hanya memandu dan mengikuti SIGNBOARD tersebut untuk menuju ke destinasi yang kita rancangkan. Betul tak?

Kenapa harus memilih NICHIFY untuk membuat kedai ONLINE??

1 – Modal

Tang modal ni, bukan orang miskin aje yang pening kepala. Orang kaya pun ada ketikanya akan pening juga. Dengan NICHIFY, korang tak payah bersusah payah mengumpul duit yang banyak. Ada RM200 pun dah boleh buat Kedai Online.

2 – Kepakaran

Kepakaran untuk membuat kedai online bukan boleh dikuasai dalam masa sehari dua. Melainkan korang mempunyai otak yang genius, usaha yang keras. Sistem kedai Online yang disediakan mudah untuk dibangunkan.

Tak sampai sejam, korang mampu menubuhkan kedai online sendiri.

3 – SEO

Sebagaimana yang kita maklum, tanpa Search Engine Optimization (SEO), amat sukar untuk melariskan produk jualan. Bila korang sebut aje jual produk Online, SEO haruslah menjadi tulang belakang yang teguh.

Akan tetapi, dengan sistem NICHIFY, kita tidak akan dibebani dengan masalah SEO kerana ianya sudah disuntik dengan elemen SEO. Sekaligus menjadikan sistem ini MESRA SEO.

4 – Hosting dan Domain

Hosting dan domain ataupun dalam bahasa yang mudah difahami hosting itu ialah kedai manakala domain pula sebagai alamat kedai. Nak buka kedai online, harus ada dua perkara ni. Kalau tak ada, korang tak payah berangan nak buat kedai online.

Nak setup dua perkara ni, bukan senang tau.

Namun dengan Sistem NICHIFY, kita tak perlu nak bimbang lagi dua perkara ni. Diorang telah sediakan untuk kita gunakan sahaja. Tak perlu keluarkan modal untuk mendapatkan dua perkara ni.

5 – Produk

Sistem NICHIFY telah bekerjasama dengan laman web kedai online terbesar iaitu AMAZON. Pilih sahaja produk yang ingin korang jual dan masukkan sahaja kedalam kedai online yang telah anda bangunkan.

” Dengan sistem Nichify, anda membina kedai online anda sendiri, dan prospek memilih produk seperti dalam kedai online lain. Apabila mereka ingin membayar, barulah sistem Nichify akan menghantar mereke ke laman Amazon dengan ID affiliate atau agen anda.”

6 – Banyak lagi yang menarik…

KLIK DISINI UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

buat duit usd dengan nichify

NEWBIE akan diajarkan cara menggunakan Sistem NICIFY…

~~~ KLIK gambar diatas untuk melihat VIDEO DEMOSTRATION

Okeh. Aku dah kongsikan LOBANG untuk buat duit USD dengan Nichify. Ambil kesah sekarang jika anda betul-betul serius untuk mencuba sesuatu yang baru.

p/s : Selamat membaca dan semoga terhibur hendaknya.

31 thoughts on “Buat Duit USD Dengan Nichify

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge