Budak Nakal – Ajar Dengan Kasih Sayang Atau?

63 thoughts on “Budak Nakal – Ajar Dengan Kasih Sayang Atau?

    1. hafizul Post author

      haha..betul tu bro..satu lagi, berapa tinggikah nilai keberanian dan kesabaran yang ada dalam diri kita untuk mengajar manusia nakal macam ni..hehe

      Reply
  1. yusrii

    Cantik moto biru tu tuan. Skrg memang susah utk jumpa lagi moto antik mcm tu. Jarang2 orang ada. Kalau nk beli mesti harganya dah mahal sbb limited edition.

    Reply
  2. Irwan Alessa

    hhahahahaha zaman kegemilangan dulu lagi hebat.. haha jahat aku curi selipar imam surau aku, dah tu Arwah bapak aku bising, hahah terus aku mintak maaf dengan tok imam tu.. Aku ni nakal gila zaman kanak-kanak.. setakat kene lempang dah biasa buat aku.. tapi salah aku jugak sebab aku nakal dan taknak dengar cakap.. hoho
    Irwan Alessa recently posted..Hampa..My Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Emm setuju dengan apa yang bro katakan ni..itu lah kita nasihat baik2 bukan nak pakai pun..wak sakit hati je bagi nasihat kat mereka ni..emm..bila nasi dah jadi bubur baru nak menyesal..

      Reply
    1. hafizul Post author

      EMm boleh tahan juga nakal nya..dah lama tak naik moto SS2..dulu masa belajar motor saya bawak moto ni lahh..hahaha..oo kiranya dulu mat rempit gak la…hahaha

      Reply
    1. hafizul Post author

      InsyaAllah..semoga mereka bertemu apa yang penting dalam kehidupan ini..agar lebih bermakna dan tidak sia-sia..hehe..suzuki cdi?merempit gak ke?hahaha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge