Bulan Rejab Tiba Lagi

44 thoughts on “Bulan Rejab Tiba Lagi

  1. Ladfe Amir

    bro.
    memang tajuk artikel kita sama.
    tapi

    artikel kita berbeza.

    tiada hadis sahih yang memberitahu kelebihan bulan rejab. yang Bro kongsikan semuanya Hadis Palsu yang bukan datang dari Nabi s.a.w

    jika boleh padam Bro padamkanlah..ataupun tukar tajuk mahupun artikel sebagai menerangkan ianya datang dari sumber yang palsu.

    kita dilarang keras beramal menggunakan hadis palsu.
    Ladfe Amir recently posted..Kelebihan Dan Fadhilat Serta Keistimewaan Bulan RejabMy Profile

    Reply
  2. Asyrof Asri

    Terbaiklah saudara tulis entri ni, saya pun tak berani lagi nak terbit entri begini.

    Takut banyak salah tulisan yang tidak sahih dari Laws Allah dan Hadis Nabi.

    Saya kalo buat entri agama ni, memang lama kajian sebab kami menjaga kesucian Islam.

    Itu sebab nak buat artikel macam ni banyak baca kitab (buku) bahasa Arab. 🙂

    Apapun, nasihat saya teruskan apa yang saudara rasa baik untuk kita semua sebagai Muslim. Cuma berhati-hati memberi fakta tentang agama kita – Islam, takut orang Islam yang biasa-biasa pengetahuan agamanya akan percaya fakta disini. 🙂

    Saya doakan moga Allah permudahkan urusan saudara terus memberi info kepada oramg Islam. 🙂
    Asyrof Asri recently posted..Saya Akan Exam, Doakan KamiMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Emm tu la..ni mungkin pengalaman berharga buat saya sebagai blogger baru..insyaAllah kalau ada artikel lebih kurang macam ni, akan dibuat kajian lebih mendalam..terima kasih bro berikan pandangan yang penuh bermakna sekali..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge