contest eyriqazz vs denaihati

Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati – Apa Kata Pondok Kecil?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Entri ni ditulis bertujuan untuk menyertai contest yang dianjurkan oleh Rakan Blogger iaitu JebengOtai. Diwaktu kekalutan Contest Eyriqazz vs Denaihati berlangsung di halaman Google sekarang ini, timbul pula contest yang seakan sama tetapi berlainan hadiahnya. Contest yang mana memerlukan pendapat mengenai Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati. Mungkin aku rasa pendapat yang ikhlas kot.

Contest Eyriqazz vs Denaihati – Mendapat Sambutan Hangat

Dari pemerhatian aku, contest ini makin hari, makin mendapat sambutan. Keputusan untuk carian keyword Contest Eyriqazz vs Denaihati telah meningkat di halaman Google. Aku terlupa berapakah angka semasa contest Contest Eyriqazz vs Denaihati sedang baru berlangsung. Tengok sajalah result terkini di halaman Google untuk contest ni iaitu “About 148,000 results“.

Contest Eyriqazz vs Denaihati – Dapat Menimba Pengalaman

Haha. Rata-rata blog yang telah aku lawati memang banyak dan rancak menceritakan tentang contest ini. Dulu seawal contest ni berlangsung, aku terjah ke blog Cik Tom. Sebabnya, blog Cik Tom telah mendapat ranking pertama untuk entri Contest Eyriqazz vs Denaihati. So, aku terjah ke blog Cik Tom. Konon nya mahu mencari tips la berkenaan dengan SEO ni. Orang kata, sambil menyelam sambil minum air.

Semasa entri ini ditulis, blog Azri Johan telah mendapat perhatian di halaman Google. Wahh tak kusangka walaupun blog ini beralamatkan blogspot.com, namun kekuatan keyword Contest Eyriqazz vs Denaihati memang tidak dinafikan hebatnya.

Rupanya betul la blog yang guna blogspot mempunyai kelebihan tersendiri untuk memenangi contest yang berkait dengan teknik SEO ni. Sumbe : Di sini. Terdetik dihati bilakah entri pondok kecil akan jadi macam ni. Hehe. Tak apa la. Rezeki kalau dah ditakdirkan untuk aku, tak kan kemana kan. Yang penting doa selalu supaya berjaya menguasai teknik SEO ni.

Contest Eyriqazz vs Denaihati – Blog Earncent Buat Novel

Haha. Aku teruja betul dengan Encik Titan ni. Maklumla kan, dari Contest Eyriqazz vs Denaihati, dia boleh pula membuat entri seakan-akan novel. Siap ada part lagi tu. Memang terbaik la pemikiran Encik Titan ni. Aku sendiri tak tercapai akal untuk memikirkan ideal. Dia senang-senang jer mengarang. Hehe.

Giveaway JebengOtai ditaja oleh Earncent.com, Sjiehan, Puan BeeNurmisnan, KartikelAkhiyyBudak FeldaCik Tom, Hati PuteraShaharil, PapaMifz, Bumilangkawi.com dan Langkawihomestay.net

33 thoughts on “Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati – Apa Kata Pondok Kecil?

    1. hafizul Post author

      Emm tu la..amat sukar sebenarnya belajar teknik seo ni..kalau tak de cikgu yg mengajar nya..sebab aku bukan lahir dlm bidang ni..hehe

      Reply
  1. irsah

    Gud luck bro contest dalam contest. itulah pengalaman seo. menjadikan diri kita lebih dewasa dan matang dalam ber-blog. betol x bro?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge