Cabaran SEO – Lelaki Kacak

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Cabaran SEO anjuran Titan memang mendapat sambutan yang menggalakkan. Banyak perkara yang aku pelajari. Diantaranya aku sudah faham macam mana nak buat keyword tu kasi pekat sikit. Hehe. Tapi banyak lagi yang perlu aku belajar. Aku mahu kuasai teknik SEO ni. Sebab teknik ni amat unik dan sukar untuk dikuasi. Bagi mereka yang sudah mahir tentang SEO ni, aku pasti yang korang dulu pun bermula dengan 0 juga kan? Tak tau apa itu SEO. Kegunaan SEO macam mana. Adus amat sukar untuk menuntut ilmu. Patutla nak masuk Universiti kena habiskan modal yang besar. Bagi mereka yang berpendaptan rendah, pinjaman ataupun biasiswa amat diharapkan.

Aku rasa aku dah kalah dalam Cabran SEO ni. Sebab aku baru lagi dalam dunia bloging ni. Tambahan pula bila aku serach keyword Lelaki Kacak, blog aku tak tau duduk page mana. Haha. Makin fed up aku nak teruskan. Tapi tak apa la. Ini masa kita blaja dulu. Lain masa, baru kita beradu. Hehe.

Bagi mereka yang duduk sibuk dengan Contest ni, aku ucapkan semoga Berjaya. Tak sabar rasanya nak tahu siapa pemenangnya. Hehe.

Sumber - Google (Terbaik!!!)

15 thoughts on “Cabaran SEO – Lelaki Kacak”

  1. semua yang join bukannya sembarangan orang..otai-otai seo semua….aku yang newbie dan buta bab seo nie sekadar mencuba…memang aku telah hanyut dan karam terus…

      1. kawe agok doh header tu Pata Bukit Keluang…sbb kawe maso kecik dulu rajing gok gi mandi pata ni…gateh beskal jah dari Kg. Raja…huhuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *