37 thoughts on “Cara Membuat Sitemap Blog

    1. hafizul Post author

      hahaha..aku suka buat sitemap sebab mudah nak tegok entri yg lepas2..kalau buat BW pun, aku kan tuju ke sitemap andaikata entri halaman pertama sudah habis dikomen..huhu

      Reply
      1. Oh! budu

        rajinnya jd tukang komen. hehe. sama la. aku pun kalau suka blog tu. aku akan terjah di punya sitemap pulak. btw. theme bro ni sgt cantik, premium theme ke? ape beze premium theme dgn yg biasa? mahal x? nuffnang kenapa buang? sorry byk tanya sekali lagi. sebb best taip kat sini. font dia cantik macam blog kak yanmieonline. hhuhuu
        Oh! budu recently posted..cara sekat website porno secara diam-diamMy Profile

        Reply
        1. hafizul Post author

          Haha..tak de la..aku mana mampu nak beli yang premium..mahal..ni free jer..asalnya aku terkenan dekat blog KMA..terus mintak theme ngn dia..premium ni aku tak tau sgt la bro..aku guna ni pun yg free jer..nuffnang time bolot,mcm tu ler..emm blog budak felda pun dah pakai themes mcm ni..blog hafizmd..blog hatiputera..ramai dah kot skarang pakai themes ni..aku asalnya terkenan dekat blog yanmie la..tanya dia pasal themes tu, dia kata kawan yang bagi..huhu..kalau bro ada duit, bro beli jer themes thesis yang berbayar..org duk kata mesra seo..

          Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge