Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sejak kawin sampai sekarang, memang setia dengan Sunlight. Pernah juga bertukar pencuci jenama lain, tapi rasa tak ngam jer. Minyak dan lemak sukar untuk dihapuskan. Sape tak kenal kedegilan minyak dan lemak ni. Haha. Tiap kali makan sup gear box, pinggan mesti di gosok beberapa kali. Sampai lenguh jari jemari dan tangan ni. Lemak yang melekat pada jari juga senang dihilangkan dengan menggunakan sabun pencuci Sunlight.

Beli Sunlight ni pun time pasaraya buat promosi jer. Sekali beli banyak. Jimat sikit. Maklumla aku ni gaji cukup-cukup makan jer. Mana yang boleh jimat, kena jimat la. Hehe. Mungkin pandangan orang tentang sabun pencuci pinggang mangkuk ni agak berbeza. Ada yang guna Axion, boleh cerita tentang Axion. Sape yang guna clorox, boleh cerita kelebihan clorox. Hehe. Rakan blogger pernah guna tak clorox untuk mencuci pinggang mangkuk??

Aku tak nak cerita panjang-panjang kot nanti tak memenuhi syarat contest pulak. Yang perenggan atas tu dikira sebagai mukadimah jer. Gambar ni baru contest betul-betul.

Detik Bersama Sunlight Di Serikan Lagi Dengan Pelukan Manja Anak Sulung Ayah

p/s : Puanbee, hadiah CORNINGWARE saje ke? BACKLINK FREE ada tak? Hahaha.

21 thoughts on “Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight

  1. Ibu Mifzal Arsyad

    Good luck….sy pengguna pencuci pinggan mangkuk GLO. Sekali je beli sunlight tp x serasi plak…x leh la nak join contest ni…huhu x dpt la corningware…x pe la..tupperware pun jadi la…

    Reply
    1. hafizul Post author

      haha..pernah jugak guna glo..glo yang bekas dia warna putih tu kan??haha tupperware pun ok jugak..yang branded boleh tukar on site lagi jika rosak..menarik betul..

      Reply
          1. yusri

            haha…demo gak…jolo doh tu…maksud kawe demo ado try tengok dok consumption/usage rate antara liquid detergent dan solid detergent?mana lagi effective dari segi kos…

            Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge