21 thoughts on “Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight

  1. Ibu Mifzal Arsyad

    Good luck….sy pengguna pencuci pinggan mangkuk GLO. Sekali je beli sunlight tp x serasi plak…x leh la nak join contest ni…huhu x dpt la corningware…x pe la..tupperware pun jadi la…

    Reply
    1. hafizul Post author

      haha..pernah jugak guna glo..glo yang bekas dia warna putih tu kan??haha tupperware pun ok jugak..yang branded boleh tukar on site lagi jika rosak..menarik betul..

      Reply
          1. yusri

            haha…demo gak…jolo doh tu…maksud kawe demo ado try tengok dok consumption/usage rate antara liquid detergent dan solid detergent?mana lagi effective dari segi kos…

            Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge