16 thoughts on “Contest Eyriqazz vs Denaihati Buat Aku Tak Keruan

  1. suri

    suri lom beranikan diri nak joint sb masa dan ruang byk sekat hee..doa suri semoga bro dan rakan2 lain joit akan berjaya ke peringkat akhir.
    suri recently posted..SedumMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      emm rasa tak de mood dah nak tengok entri yang google index..lmbat sgt masuk pada page 2,3..biasa masuk page 20 dan seterusnya..campur ngn tak pandai nak ping entri jer nak suruh google cepat index..huhu

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge