46 thoughts on “Contest SEO Melayu Boleh

    1. hafizul Post author

      Hehe..saya tak join la..sekadar mempromosikan sahaja..insyaAllah nanti saya promosikan..wahhh tak sabar nampaknya nak balik Malaysia..hehe..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..tengok sahaja saya rasa rugi jugak tu..baik bro tengok dah belajar..hehe..mungkin esok lusa ada contest SEO bro boleh cuba praktikkan..hehe

      Reply
  1. sensasi2020

    Jangan lupa pulak….tajuknya cuma “Melayu Boleh”, tidak diterima spt tajuk “Contest SEO Melayu Boleh”. Harap maklum..ramai yg keliru…Encik Titan selalu berpesan kepada penganjur…syarat2 mestilah mudah dan jelas…mungkin juga saya, Hofizul dan rakan2 lain spt saya juga…menggunakan tajuk yg panjang lebar. walhal dua patah perkataan sahaja “Melayu Boleh”. Ini saja keyword yg perlu digunakan..harap maklum…Maka entri ini bukan entri penyertaan, ia sekadar sokongan atau promosi…he..he…
    Mungkin entri saya “Melayu Boleh” ini, harap2 diterima….penganjur.
    sensasi2020 recently posted..Melayu BolehMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..setuju dengan pendapat bro kamil..ha ah saya sekadar tukang promote jer..hehe..penaja dilarang keras menyertai..hehehe…selamat maju jaya buat saudara Kamil..hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..terima kasih bro..emm tak apalah next time jadikan ini pengajaran..samalah macam saya first time buat contest hari tu..kucar kacir gak..emmm

      Reply
  2. halim

    ingatkan entry ini untuk contest. Rupanya saya silap. Hafizul jadi penaja rupanya. kena update list penaja ni. Sebab entri yang saya buat Sabtu lalu mcm tak ada blog pondok kecil ni.
    halim recently posted..Melayu BolehMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..saya baru jer jadi penaja..tapi dah lama booking..cuma lepas masukkan duit ke akaun penganjur, barulah dia letakkan linknya..hehe..terima kasih bro sebab cakna akan penaja sempoi macam saya nih..haha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..ha ah..jemput join bro..alah idea memang mcm tu..bila kita nak mulah lah dia hilang..bila tkita tak nak bertimbun pulak yang datang..hehe..take your time bro..hehe

      Reply
  3. Pingback: Teknik SEO Yang Betul - Pondok Kecil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge