29 thoughts on “Dilema Antara Kerja dan Keluarga

  1. fendy

    biasa la..kdg2 bila kita bekerja, adakalanya kita da sampai tahap xboleh nak teruskan…cuba try cari kerja lain sebelum berhenti…hari2 kena tadah telinga dengan org atasan memg xboleh tahan…hehe

    Reply
  2. suriaamanda

    Pernah SA terfikir nak berhenti kerja disebabkan x seronok menghadapi situasi bekerja di dalam masyarakat majority bumiputera…tp bila fikirkan sekarang bukan senang nak dapat kerja SA padamkan impian itu…dengan loan rumah, loan kereta, anak sekolah…nak2 plak SA ibu tunggal…rasanya this is not the right time to resign..hahahahahah
    suriaamanda recently posted..Perli Mommy Ke Apa Ni???My Profile

    Reply
  3. fyna

    fyna pun pernah mengalami masalah yang sama. huhuhu. pernah sekali tue dah siap surat berhenti kerja pun. tapi duk pikir banyak kali, tahan juga sampai sekarang nih.

    Reply
    1. hafizul Post author

      Orait..terima kasih KB..insyaAllah..kalau pendapatan dari blog ni menjadi san stabil, saya tak teragak-agak untuk buat keputusan macam ni..hehehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge