Sila Download Dengan Hati Gembira

Terima kasih. Anda hebat dan anda bijak kerana menggunakan peluang yang ada dengan sebaik yang mungkin.

Baca dahulu syarat yang telah ditetapkan oleh Penulis Ebook tersebut…

Syarat dan Peraturan Penggunaan Ebook (Sila baca dengan teliti sebelum memuatturun ebook ini):

1) Baca isi kandungan ebook dalam keadaan tenang/relaks.

2) Ada bahagian isi kandungan ebook yang hanya dapat difahami jika anda mempraktikkannya. Jadi, jangan risau jika ada bahagian yang tidak jelas ketika anda hanya membaca isi kandungan ebook tanpa mempraktikkannya.

3) Proses mempraktikkan isi kandungan ebook hanya akan berjalan lancar jika dilakukan dalam keadaan tenang/rileks. Menjahit tidak akan menjadi jika dilakukan dalam keadaan tergesa-gesa.

4) Hanya ebook Jahit Baju Kurung Tradisional sahaja yang diedarkan secara PERCUMA. Lain-lain ebook iaitu Ebook Jahit Baju Kurung Moden, Baju Kurung Riau/ Pahang, Baju Melayu dan Pelbagai jubah hanya boleh didapati dengan sah melalui pembelian dari link ini: Panduan Menjahit Baju

5) Sila hubungi Penulis Ebook (Puan Salmawati Shamsudin) di talian 013-2819152 jika anda menghadapi sebarang masalah dan kemusykilan ketika mempraktikkan isi kandungan ebook.

6) Terima Kasih dan Selamat Mencuba.

—————————————————————————————————————————-

File ebook boleh dimuat turun daripada link di bawah. Gunakan browser “FireFox” jika file tidak berjaya dimuat turun menggunakan browser lain. Selepas file telah berjaya dimuat turun sepenuhnya, bawa tetikus ke bahagian bawah hujung sebelah kanan file. Klik ikon berkaitan untuk save file tersebut di dalam komputer. Ini bagi membolehkan file tersebut dibuka walaupun tanpa talian internet:

http://bit.ly/475923TradisionalPart1
http://bit.ly/475923TradisionalPart2
http://bit.ly/475923TradisionalPart3
http://bit.ly/475923TradisionalPart4
http://bit.ly/475923TradisionalPart5
http://bit.ly/TradisionalPart6
http://bit.ly/TradisionalPart7

(PERCUMA Untuk Tempoh Terhad Sahaja – Link di atas akan dipadam pada bila-bila masa mengikut budi bicara Puan Salmawati Shamsudin).

TUNGGU DULU!!!

Ada satu lagi TAWARAN HEBAT buat anda semua…

Satu set “Review Copy” Panduan Menjahit Pelbagai Jubah akan anda miliki SECARA PERCUMA. Hubungi saya di ruangan dibawah ini.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Yang penting masukkan nama, alamat emel dan subjek. Subjek tu letak la Review Copy jer. Yang lain tu korang tak nak isi pun tak apa. Lepas tu tekan butang sent. Senang aje. Kan?

Salam,
Mohd Hafizul Che Man
Agen Menjual Panduan Menjahit Baju

—————————————————————————————————————————-

Rasulullah SAW bersabda yang maksudnya: “Tiadalah di atas dunia ini seorang Muslim yang berdoa melainkan akan diperkenankan Tuhan atau dipalingkan daripadanya kejahatan selama dia tidak berdoa perkara-perkara yang berdosa atau membuat perkara yang memutuskan tali persaudaraan. Lantas seorang lelaki berkata: “Kalau begitu kita perbanyakkan doa?” jawab baginda: “Di sisi Allah (penerimaan) lebih banyak.”

– Hadith Riwayat At-Tirmidzi

—————————————————————————————————————————-