Epic Pocket Jom Jana Pendapatan Online

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Epic Pocket. Satu perkataan yang aku rasa belum famous lagi dalam kehidupan aku sebagai seorang blogger sambilan. Epic Pocket. Perkataan itu seakan-akan mengingatkan aku pada sebuah kenangan dizaman percintaan dahulu. Walaupun bunyi sebutan hampir sama tetapi berbeza dari segi perkataan dan tulisan. Dalam artikel kali ini, aku bukan nak ceritakan kisah-kisah kenangan masa dulu bersama si dia. Tapi aku nak kongsikan satu perkara yang menarik untuk korang baca dan fahami.

epic pocket

Mungkin apa yang ingin aku ceritakan ini bakal mengubah masalah kewangan korang semua. bakal mengubah haluan hidup korang semua. Bakal menjadikan korang menikmati kehidupan yang lebih sempurna. itu semua tak mustahil untuk korang miliki. Dibawah ni aku terangkan dalam bentuk point-point penting sahaja. Mungkin dengan cara begini, akan lebih memberikan kefahaman untuk korang semua. Ok. Sila baca sampai habis dan jangan pandai-pandai nak skipkan mata korang tu. Jangan pandai-pandai nak scroll mouse terus ke ruangan komen. Hehe. Gurau aje. Jangan marah. Nanti kena jual derrr!!!

Epic Pocket Jom Jana Pendapatan Online

Pengenalan Epic Pocket
Ok. Apa yang aku faham, Epic Pocket merupakan platfon untuk korang semua menjana pendapatan secara online. Baik melalui blog, Facebook dan Twitter. Semuanya boleh menjana pendapat online melalui program Epic Pocket.

  1. Apabila anda mendaftar, korang akan diberi sebuah laman online untuk korang memulakan perniagaan.
  2. Laman korang tersebut akan disediakan pelbagai produk sehingga 500 produk dan korang tidak perlu bersusah payah mencari produk sendiri. Ia dijamin berkualiti dan margin keuntungan antara 10% hingga 40%.
  3. Korang tak perlu bersusah payah mencari produk untuk dimasukkan ke laman perniagaan korang.
  4. Paling best, laman ini boleh dilayari dengan pelbagai gadget teknologi kesayangan korang tu. Iphone, Ipad dan sebagainya lagi. Nokia 3310 tak support. Harap maaf. Hehe
  5. Berbekalkan modal yang kecil, korang semua boleh memiliki sebuah perniagaan yang lengkap. Hebat kan?
  6. Korang tak perlu fikirkan tempat penyimpanan stok atau penghantaran pesanan. Pihak Epic Pocket yang menguruskan semuanya.
  7. Apa yang korang perlu lakukan, buat promosi tentang produk-produk yang terdapat dalam laman perniagaan tersebut. Senang kan? Promosi jer.
  8. Korang boleh baca dekat artikel yang bertajuk Epic Pocket Peluang Jana Pendapatan Lumayan
  9. Tak cukup yang kat atas tu??? Korang layan gambar kat bawah ni pula.

cerita disebalik Epic Pocket

 epic pocket

Kredit : Laman Web Epic Pocket

Aku sertakan sekali CONTOH laman web yang korang akan perolehi. Klik sahaja pada gambar dibawah ini.

contoh laman web perniagaan di epic pocket

Laman EmSouq Mall

Apa Yang Menarik Tentang Epic Pocket?

Ok. Bab pengenalan telah pun aku terangkan secara ringkas diatas. Aku harap korang faham dah la serba sedikit berkenaan dengan Epic Pocket ni. Kalu korang masih samar-samar, korang boleh la melayari laman Epic Pocket dan baca sendiri maklumat yang ada dalam laman tersebut. Aku pun, masa nak buat artikel ni, berapa kali aku baca, berapa kali aku ulang. Nak suruh faham apa yang hendak aku ceritakan di dalam artikel ni. Dan setiap manusia ada kelemahannya. Sama juga dengan aku. Andai apa yang korang baca ni, masih buat korang tak faham, itu kelemahan aku yang paling ketara. Sukar nak bagi korang faham. Hehe.

Apa yang menarik dan apa yang membuatkan aku ingin sangat menulis artikel berkenaan dengan Epic Pocket?

Dalam kehidupan kita sebagai manusia yang tak kaya ni, sumber-sumber menjana pendapatan online macam ni memang menarik perhatian aku. Walaupun aku masih baru dalam bidang ini, masih belum ada pengalaman yang cukup luas, namun aku cuba memberanikan diri. Cuba untuk menanggung segala risiko yang ada. Risiko yang bakal aku tempuhi.

Aku sangat tertarik dengan tawaran yang diberikan oleh pihak Epic Pocket. Jauh di lubuk hati, aku ingin benar untuk memiliki laman perniagaan online macam ni. Tetapi disebabkan oleh faktor kewangan yang membelenggu kehidupan seharian, aku akui. Aku belum cukup duit untuk mendapatkan laman perniagaan online macam ni. Jadi, aku sertai contest yang dianjurkan oleh pihak Epic Pocket. Terima kasih diucapkan kepada saudara fahmi dari blog Mindafahmi.com.

Jadi pada giveaway kali ini, pihak epic pocket berbesar hati untuk sponsor 5 channel kepada para pemenang. Setiap satu channel ini berharga RM390. Perghhhh.. Saya dengar pun dah terliur dah. Rugi sapa tak join. Mana tau ada rezeki menang. Kan kan?

Sumber : Dipetik dari laman blog mindafahmi.com

Jadi, sekiranya anda semua ada modal yang cukup, bolehlah mencuba nasib dengan mendaftar untuk mendapatkan laman perniagaan online anda sendiri.

–>> Daftar Untuk Menjana Perniagaan Anda Sekarang

p/s : Aku ah cuba yang terdaya. Andai ada kekurangan pada artikel ni. sila complain dekat ruangan komen di bawah. Tindakan anda itu sangat-sangat lah aku hargai. Terima kasih.

35 thoughts on “Epic Pocket Jom Jana Pendapatan Online”

    1. Emm tu lah bro..kita semua memang suntuk bab modal ni..kalau menang giveaway ni, memang seronok lah..seronok sakan lah dapat laman web free..hehehehe

    1. Hehe..terima kasih bro..wahhh layak ke saya dapat 5 bintang tu??emm insyaAllah andai masa mengizinkan memang saya kan berikan tumpuan pada contest ni..hehe..

  1. satu lagi review menarik daripada Hafizul tentang epic pocket. Baru je p baca tadi. Yang saya faham epic pocket ni adalah perniagaan online menggunakan konsep dropship.

  2. Macam ada iras-iras muslim niaga, sinar niaga kan ni.

    RM390, berbaloi-baloi. Ni pun contoh bisnes pasang siap jugak ni 🙂

    Epic Pocket, sekali dengar macam Pick Pocket hhe

    1. Hehe.betul tu bro..memang berbaloi kan?masa promosi macam ni lah kena rebut peluang..tapi bagi yang tidak ada modal macam saya ni, kena ikhtiarkan sesuatu jugak lah..salah satunya saya masuk contest ni sebab hadiah yang ditawarkan memang berbaloi-baloi..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *