50 thoughts on “Eyriqazz vs Denaihati

    1. hafizul Post author

      ok terima kasih..sy pun tak mahir lagi pasal seo ni..saje jer join contest ni..memeriahkan suasana..menambahkan kalut di page google..hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      emm aku pun tak mengenali mereka juga..masuk ni pun sekadar nan memcari ilmu seo..haha..nk harap utk menang memang tak kan berbau la..

      Reply
    1. hafizul Post author

      hehe..gogo ole,oleole..haha..terima kasih man…aku tgok makin hebat entri man berkenaan keyword ni dalam google search..apa tips…hehe

      Reply
  1. ProfHariz

    Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge