Giveaway: Free Baucar KFC!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ohhh ruginya aku baru ada masa untuk menyertai Giveaway: Free Baucar KFC! Petang ni baru boleh bernafas dengan lega sikit. Berbekalkan masa yang ada ni, elok sangat kiranya aku berkongsi dengan korang semua berkenaan dengan Baucar KFC PERCUMA.

kupon kfc job di rumah
Sekadar Hiasan : Tebus Kupon KFC Job Dirumah

Mesti korang nak tahu kan?

Mesti korang EXCITED nak dapatkan baucar KFC percuma ni. Kan???

Eh kejap. Kenapa aku rasa macam pelik aje. Macam gedik aje statement aku kat atas tu.

Macam lah korang nak tahu sangat kan?
Macamlah korang excited sangat nak tahu bab baucar KFC percuma ni.. Kan?
Ehh korang mesti tak kesah kan?

Dapat baucar percuma ke tidak, korang tetap boleh makan KFC 24 jam/7 hari kan?

Ahh never mind!

Lain orang lain rasanya. Kan? Sekarang ni aku dah jatuh cinta tahap “kemaruk sesangat” nak makan ayam KFC. Maklum aje la. Sejak resign kerja kerajaan tahun lepas, tak mampu lagi untuk santap ayam goreng KFC yang ranggup dan penuh keriangan tu.

Anak sulong aku, berapa kali minta disuapkan ayam goreng KFC. Katanya sedap dan enak. Lagi bertambah nikmat bila dicicah dengan SOS THAI yang merah kemerahan itu.

Aku dengar pun naik tension.

Kadang-kadang sesaje jer bikin hati aku panas. Asal lalu kot bangunan KFC Jerteh ni, mesti aku stress. Melainkan dia tak ada dalam kereta. Macam-macam ragam yer. Mentang-mentang lama sangat ayah tak payungkan ayam goreng KFC. Tak apalah. Nanti dapat baucar KFC PERCUMA ni, ayah payungkan korang satu family.

Beratur untuk menikmati ayam goreng KFC yang enak, sedap dan gebu itu.

Kita ambik sos THAI satu pinggan, dan kita hadap dengan penuh keriangan dan keseronokan.

“Tapi ayah tak janji tau… Itupun kalau ayah dapat BAUCAR KFC PERCUMA ni”…

Ok. Aku tahu korang baik hati kan? Korang mesti tak nak tengok aku sedih-sedih. Tak nak tengok aku stress setiap kali lalu kot bangunan KFC. Betul kan???

Kalau betul jawapan korang, sila klik pautan dibawah ini.

–>> Bantu SAYA Untuk DAPATKAN Baucar KFC PERCUMA ini

Cari dan klik pada ikon “Giveaway: Free Baucar KFC”. Yang kotak color merah tu. Boleh?

Lepas tu korang masukkan nama dan alamat emel diruangan yang diberikan.

Senang aje kan?

Ok. Aku tak paksa ekk. Buat secara ikhlas dan jujur. Kan tak pasal-pasal aku dapat BAUCAR KFC PERCUMA yang tak berkat. Haha.

p/s : Selamat membaca dan semoga terhibur hendaknya.

14 thoughts on “Giveaway: Free Baucar KFC!”

  1. Tidaaaaakkkk!!! Hahaha… terliur pula jadinya…

    Beriya-iya nak cari ayam kfc dalam tu, siapa CTRL+F lagi. haha <– Comment ini telah disimpan sebelum exceed limit. Hahaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *