Giveaway “Sweet Moment” Melastik Bintang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Esok merupakan hari terakhir Giveaway “Sweet Moment” Melastik Bintang. Giveaway yang diberi nama Mini Giveaway Blog Melastik Bintang 2014 akan berakhir pada 13 April 2014 tepat jam 11.59 malam. Alhamdulillah. Sempat juga menyiapkan artikel sebagaimana yang dikehendaki. Syarat penyertaan tidak susah mana pun. Nak baca syarat penyertaan? Sila klik gambar di bawah.

Giveaway "Sweet Moment" Melastik Bintang

Jangan lupa yer. Baca syarat-syaratnya nanti. Senang aje. Jadi, jangan lepaskan peluang hebat ini sementara ianya belum expired. Cari dan pilih sekeping gambar untuk dimasukkan ke dalam artikel tersebut. Hadiah yang ditawarkan juga sangat bermakna. Ia boleh dijadikan sumber rujukan yang bermakna kepada semua golongan dewasa.

Baik mereka yang dah kawin. Ataupun mereka yang belum kawin. Nanti bila dah kawin, tak kekok sangat kan. Serius. Pertama kali menimang cahaya mata ni, agak kekok dan tak biasa juga sebenarnya. Tapi sekarang alhamdulillah. Dah ada sedikit pengalaman.

Dulu banyak yang aku tak tahu. Macam mana cara yang betul nak angkat dan pegang bayi. Cara pegang masa mandikan bayi. Cara membasuh berak bayi dan segala benda yang berkaitan cara pengurusan bayi haruslah dipelajari. Dengan adanya DVD : Dunston Baby Language (DVD kenali bahasa bayi anda), ia akan memberikan aku ilmu baru untuk berkomunikasi dengan bayi. Selama ni, aku tak pernah terfikir pun untuk mengenali bahasa anak aku sendiri. Haha.

Itu pun kalau menang giveaway ni… Haha.

Jadi, untuk melengkapkan penyertaan ini, aku telah memilih sekeping gambar yang aku rasa paling “MOMENT” yang ada dalam simpanan.

*************************** “SWEET MOMENT” ************************

Giveaway "Sweet Moment" Melastik Bintang

Saat paling berharga. Sambutan hari lahir.
Bila ayah dah tua nanti, jangan lupa. Selalu-selalu lah suapkan ayah yer.

**********************************************************************

Akhir sekali, jangan lupa singgah ke blog Melastik Bintang dan kalau ada masa, boleh singgah melawat blog peserta giveaway. Boleh tengok ‘sweet moment’ mereka bersama anak mereka pula. Yang mana, sedikit sebanyak boleh mengukirkan senyuman untuk seketika.

p/s : Selamat membaca dan semoga terhibur hendaknya.

39 thoughts on “Giveaway “Sweet Moment” Melastik Bintang”

  1. ambe belum singgah tgk gambar ore lain..tp amber rasa gambar deme ni ade ciri2 boleh menang..

    moga menang boh! ameen

    p.s – klasik boh! macam tgk iklan petronas…sayu ambe baca caption gambor ni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *