Giveaway Untuk Semua by Pondok Kecil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pertama kali sepanjang tahun 2012 pondok kecil akan mengadakan giveaway pertama sempena dengan demam contest SEO yang sedang hangat berlangsung sekarang ini.

giveaway

Syarat Kelayakan :-

  1. Layak pada semua yang mempunyai blog.
  2. Buatkan aku sedikit cerita yang bertajuk ” Cadangan Penambahbaikan Blog Pondok Kecil “ dan tiada had minima dan maksima setiap patah perkataan dalam artikel tersebut.
  3. MESTIklik butang G+, FB LIKE dan TWEET  pada artikel nombor 3 sahaja. Artikel yang lain, terpulang :-
    1. Blog Popular
    2. 10 Entri Terbaik Denaihati
    3. Iphone 5 Gadget Impian
    4. 2012 Tahunku Yang Kacak

    * PENTING!!! – Sebelum klik butang G+, sila pastikan yang anda sudah login akaun G+. Ini untuk mengelakkan korang semua klik butang G+ dua kali dan cara ini boleh mengurangkan bilangan klik yang sudah terkumpul. Selepas sign in, sila pastikan butang G+ berwarna putih dan ini bermakna anda boleh klik butang G+ tersebut. Sekiranya butang G+ bewarna merah, anda tidak perlu klik lagi.

  4. Diakhir artikel untuk tajuk ” Cadangan Penambahbaikan Blog Pondok Kecil “, korang masukkan ayat ni. Giveaway untuk semua by pondok kecil dibawakan khas oleh blog popular penaja bersama Jurugambar Perkahwinan, Cik Tom, iPhone 5 gadget impian dan dirialisasikan dalam tahun 2012 tahunku yang kacak.”
  5. Artikel penyertaan hendaklah dihantar ke sini di ruangan comment luv.

Sekadar memenuhi ruangan kosong sahaja :-

Korang kalau ada masa, kalau rasa blog pondok kecil mampu pergi lebih jauh lagi, korang jangan lupa klik LIKE pada Fanpage Facebook Pondok Kecil. Tiada paksaan dan sekadar coretan untuk memenuhi ruangan kosong sahaja.

Tarikh Akhir Penyertaan :-

31 Disember 2012 at 11.59 p.m.

Cara Pemenang Ditentukan :-

1. Artikel yang aku rasa paling terbaik di antara yang terbaik akan menjadi pemenang.

Hadiah :-

Pemenang Pertama : RM 90

Pemenang Kedua : RM 70

Pemenang Ketiga : RM 50

Pemenang Keempat : RM 20

Penaja :-

Sesiapa yang nak jadi penaja, amatlah di alu-alukan dan bolehlah menghubungi aku di alamat emel – mohd_hafizul@pondokkecil.com.

85 thoughts on “Giveaway Untuk Semua by Pondok Kecil

    1. hafizul Post author

      Terima kasih bro..nanti ada masa join la deh GA pondok kecil ni..mana tahu ada yang bro nmpk pasal penambahbaikan pondok kecil, sy tak nampak kan..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..kesian kt bro..tak apa la..ada masa free nanti join la..kalau tak ada masa free nk buat mcm mana..jgn bebankan hidup anda kerana giveaway ni..hehe

      Reply
  1. Pingback: Contests On Mei - You Make Me Happy - Pondok Kecil

  2. Pingback: Cadangan Penambahbaikan Blog Pondok Kecil

  3. Pingback: Cadangan Penambahbaikan Blog Pondok Kecil - IbuMifzal.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge