Haha..Video Best

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Lama dah sebenarnya aku nak upload kan video ni dalam pondok kecil. Malam ni baru berkesempatan. Bila jer iklan ni muncul di TV, aku la orang pertama yang akan tekan high volume. Hehe. Bukan apa. Aku best dengan lagu dia. Walaupun tak seberapa, tapi makna nya mendalam.

Jom Layan.

9 thoughts on “Haha..Video Best

    1. hafizul Post author

      Emm sy tak melihat itu…sebab saya suka dgr lagu dia dan muzik dia..mana2 pun sosial tetap ada..tanpa jati diri yang kuat,habisla..sy kat poli dulu pun mcm2 dah alami..hehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge