Hargai Wang Dan Masa Sebaiknya

36 thoughts on “Hargai Wang Dan Masa Sebaiknya

  1. JAWATAN KOSONG TERKINI

    Ye betul tu duit dan masa ada kaitan…ada masa tapi takde duit, buang masa namanya tapi ada duit tapi takde masa, mati namanye…

    Kekadang takde masa makan pun tetap kena makan tapi kalau takde duit memang ape2 pun tak blh mkn, kayu dan batu jelah kalau blh mkn pun..

    Tapi sekarang dah boleh order online je…tapi larat ke makan piza atau fast food je.?

    Anyway masa dan duit sngat berkaitan antara satu sama lain utk kesihatan kita..
    JAWATAN KOSONG TERKINI recently posted..PENGURUS RESTORAN DIPERLUKAN SEGERAMy Profile

    Reply
  2. wan

    Kadang kita terleka untuk mengisi masa untuk bekalan di akhirat…masa yang ada rasa macam tak cukup untuk perkara dunia saje..ingat, kita memberi masa kpd Allah. Dia akan memberi masa yang cukup utk kita…
    wan recently posted..Set BuasirMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge