Imaginasi Anak Penghibur Jiwa Yang Sepi

34 thoughts on “Imaginasi Anak Penghibur Jiwa Yang Sepi

  1. ahmadyani

    Masa kita kecil, perangai kita juga begitu…. Bila sudah besar, susah untuk berimaginasi kerana kita anggap mengarut. Sedangkan berimaginagi adalah langkah awal untuk meraih kejayaan. produk hebat hari ini hasil imaginasi seseorang.
    ahmadyani recently posted..Mati Tapi Masih HidupMy Profile

    Reply
  2. Nurul Fazreen Othman

    Betolla..mmg seronok sgt tgk gelagat anak. Ade je benda dia nk buat. Mmg sweet dan kelakar sgt bile dia buat sesuatu semata2 nk meniru gaya kita. Haha…Masa anak masih kecik la kite nk bermain dgn dia. Klu bleh nk dia kecik je smpi bile2. Bila dh besar maybe kita xakn ade peluang mcm tu. Betol tak? Anak itu anugerah Allah yang dipinjam kpd kite. Kita diamanahkan oleh Allah untuk menjaga anak ni sebaik2nya.

    Betol sgt kecewa bile dgr berita org dok buang2 anak. Orang yg dh berkahwin lame dan xdikurniakan cahaya mata sggp berhabis duit untuk mendpt anak. Anak itu adalah rezeki. Fikir2kan la.

    Reply
    1. hafizul Post author

      Samalah dengan saya..rasa macam nak umur dia macam t selalu..tapi tak boleh la kan..setiap yang hidup akan membesar..tak apalah..beranak ramai-ramai yer..hehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge