Hubungi

Sekiranya ada pertanyaan yang ingin diajukan pada saya, bolehlah mengisi ruangan dibawah. InsyaAllah saya akan membalasnya secepat yang mungkin bergantung kepada capaian talian internet.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Terima kasih kerana sudi bertanya.

Buah cempedak di atas pagar,
Ambil galah tolong jolokkan,
Saya budak baru belajar,
Kalau salah tolong tegurkan.

14 thoughts on “Hubungi

    1. hafizul Post author

      Emm maksud akak readmore to, continue reading ke???Try akak edit balik post akak. pada ruangan format sebelah kanan tu, akak pilih jer gallery. Sy punya ni, tak seting apa-apa pun. Just klik pada ruangan format>gallery untuk setiap post yang kita nak publish.

      Reply
    1. hafizul Post author

      emm terima kasih banyak2 bro atas infonya..nanti kena pikirkan jalan la mcm mana nak buat tu nk dapatkan undi yang terbanyak..hehe..emm tag team???berminat tapi mcm mana tu?

      Reply
  1. Pingback: Cara Buat Akaun Paypal - Pondok Kecil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge