iPhone 5 Gadget Impian

264 thoughts on “iPhone 5 Gadget Impian

  1. Denaihati

    Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai “iPhone 5 gadget impian” dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

    Reply
        1. hafizul Post author

          haha..hok tu kawe nk tgok tuh…seingt kawe tak dop lagi kawe jupo demo join contest selmo kawe kenal demo di alam maya nih..kecuali hok penye biru tuh..jolo dop?haha

          Reply
        1. hafizul Post author

          tarikh contest denaihati tu ke??ikut dalam entri denaihati 6 haribulan tarikh tutup penyertaan..tapi sy dop tahu la..try tanya dalam FB denaihati network..hehe

          Reply
  2. sensasi2020

    Aduhai..tertinggal pulak nak komen dekat blog pondok kecil. Nasib baik sempat lagi….

    Iphone 5 kegemaran ramai,
    Begitu ramai sekali yg meminati,
    Apa kelebihan sampai begitu sekali,
    Di mana kurangnya jenama lain yg sama ciri.

    Pasti ada keistimewaan yang semakin ramai mencari,
    Sampaikan ada saman-menyaman antara dua pengendali,
    Apa yang penting gadget impian kita iphone 5 akan ada rakan kita perolehi,
    Itulah yang sebaik-baiknya apa yang membuatkan kita penat lelah selama ini.

    Selamat berjaya bro…
    sensasi2020 recently posted..iphone 5 Gadget ImpianMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Alamak..boleh terlupa yer..haha..terima kasih juga sebab tak lupakan sy..emm betul tu..tunggu jer la siapa diantara rakan kita yang bertuah tu..hehe

      Reply
    1. hafizul Post author

      Emm rajin ke, malas ke, terpaksa karang la bro..sebab nak mempromosikan blog..kalau harapkan blogwalking sahaja, rasanya tak cukup..hehe

      Reply
  3. PuanGojes

    assalam ziarah
    rasanya saya da klik g+1 kat sini.
    tp tak pe. saya da klik semula.
    dan harap dapat balasan sama dari tuan blog πŸ˜‰
    terima kasih

    http://www.puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    utk makluman sama, klik g+1 yang telah dibuat atau mana2 klik g+1 yang telah diberikan untuk para segmenmate yang lain, blh tengok disini sama. manalah tahu, ada klik g+1 yang belum diberikan.

    http://azmanishak.com/gadget-impian-google-plus-one/

    terima kasih ya πŸ™‚
    PuanGojes recently posted..iPhone 5 gadget impianMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hehehe..ok nanti sy melawat blog puan gojes..emm terima kasih juga atas infonya..nanti akan singgah juga di blog azman..terima kasih banyak-banyak…

      Reply
  4. Pingback: Banner Segmen Review Sempena Contest Gadjet Impian iPhone5 | Puanbee.com | Diari Ibunda

  5. Pingback: Segmen Review Sesama Blogger | Puanbee.com | Diari Ibunda

  6. Pingback: Segmen Review Sesama Blogger - Ciktom

  7. Pingback: Sim BB Yang Mengada-Ngada - Pondok Kecil

  8. Pingback: Segmen Review Sesama Blogger | Blog Puanbee.com β€” HAFIZMOHD.COM

  9. Pingback: Cadangan Penambahbaikan Blog Pondok Kecil

  10. Pingback: Senarai 10 Blog Pilihan Bulan November

  11. Pingback: Cadangan Penambahbaikan Blog Pondok Kecil | iPhone 5 Gadget Impian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge