Isteri Marah Suami Untuk Lepas Penat

25 thoughts on “Isteri Marah Suami Untuk Lepas Penat

    1. hafizul Post author

      Yup..memang hardest word.. pepandailah pilih jalan dan cara yang sendiri.. semoga bahagia kekal abadi..hehe.. tapi tu la..bukan kata orang lain..saya pun ada ketika memang susah nak mengalah dengan isteri..haha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Betul tu bro..marah bertujuan untuk menjadi kearah yang lebih baik..bukan suka2 hati jer nak marah..haha.. memang tak ada seri kalau manis jer memanjang..

      Reply
    1. hafizul Post author

      Haha..Setuju dengan pandangan mek ila ni..semoga menjadi panduan buat mereka yang terlibat.. tak yah gaduh2 sangat.. gaudh2 manja tak apa.. semakin tegang urat muka nanti..hehe

      Reply
  1. rahimah

    Kelakar pulak bila kena marah nak nyorok tepi almari. Baik duduk atas almari tu je. Confirm bini suruh turun sebab tengok husband dah buang tebiat.Selalu bila penat memang cepat marah.Kalau wife kerja tengok-tengoklah peluang supaya dia tak perlu kerja lagi .Tanggung jawab suami untuk menaggung segala keperluan hidupnya. Dah sain contract waktu nak kahwin dulukan ?
    rahimah recently posted..Ketahui 3 Sebab Kenapa Kad Kredit Penting Semasa Bercuti Di Luar Negara.My Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Ha ah..dah sign dah..cuma tak mati setem jer..haha..tu la..kalau isteri bekerjaya memang lagi tension kan..nak uruskan keluarga lagi..kerjaya lagi..huhu..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge