Banner

Jadual Lengkap Liga Perdana Inggeris #BPL 2012/2013

by Budak Felda on August 7, 2012

in Sukan

 

Tinggal beberapa hari lagi, liga bolasepak paling popular di dalam dunia akan membuka tirai pertandingan. Liga Perdana Inggeris atau BRL akan memulakan sepak mula pada 18hb Ogos 2012.

Pasukan seperti Manchester City pasti sedang melakukan persiapan bagi mempertahankan kejuaraan musim lepas. Manakala pasukan pesaingan kejuaraan sedang memperkuatkan pemain dan juga pengurusan masing-masing.

Eyriqazz vs Denaihati : Siapa Lagi Bagus ?

Selepas sahaja peminat bolasepak tempatan disajikan dengan aksi bertaraf  BPL dengan kehadiran pasukan Manchester City, Arsenal dan juga QPR ke Malaysia. Kini bulan dan hari semakin hampir bagi semua pasukan BPL untuk memulakan persaingan.

MANCHESTER CITY

Mampukah Man City Pertahan Kejuaraan ?

Pasti hujung minggu peminat-peminat di Malaysia akan kembali ceria dengan menonton aksi-aksi bertaraf dunia. Tokei kedai mamak pasti gembira kerana kedai mereka akan mula dipenuhi pada waktu perlawanan Liga Perdana Inggeris berlansung. Suasana seolah-oleh riuh umpama di stadium membuatkan ramai peminat-peminat lebih suka lepak menyaksikan perlawanan bolasepak di kedai mamak berbanding di rumah sendiri.

Bagi mereka yang tidak ingin melepaskan aksi-aksi perlawanan Liga Perdana Inggeris ini boleh memuat turun jadual lengkap liga perdana inggeris bagi musim baru 2012/2013 di link di bawah.

DOWNLOAD JADUAL PENUH LIGA PERDANA INGGERIS 2012/2013

{ 28 comments… read them below or add one }

Man August 7, 2012 at 2:18 pm

Hafizul sokong mana? Man sokong Liverpool
Man recently posted..Penjenamaan SemulaMy Profile

Reply

hafizul August 8, 2012 at 12:05 am

Emm rasa nak sokong chelsea la pulak..tapi tak tau la..tengok dulu mcm mana..hehe

Reply

yusuf August 7, 2012 at 4:17 pm

nice info,,,, langsung aja
yusuf recently posted..Mini iPad Akan Hadir Tanpa Kamera BelakangMy Profile

Reply

onlajer August 7, 2012 at 4:44 pm

Tauke2 kedai mamak tengah buat kajian game mana yang akan menjana keuntungan yang paling maksima he
onlajer recently posted..Marhaban atau Bara’anMy Profile

Reply

hafizul August 8, 2012 at 12:04 am

Hahaha..betul dah tu..untung la kedai mamak nanti yer…order air teh beng jer, tapi duduk smp dua jam..huhu

Reply

Budak Felda August 8, 2012 at 5:36 am

depa tak yah kaji2…bro..mmg ramai setiap minggu hehehe
Budak Felda recently posted..Blog Review di blog sop.name.myMy Profile

Reply

hafizul August 8, 2012 at 3:58 pm

hahahahaha…emm kedai mamat aku serik dah nak pergi lepak..sebab pernah makan roti canai yang diuli dengan menggunakan kaki…weeekkkk..haha

Reply

cik tom August 7, 2012 at 11:38 pm

hehee….
cik tom recently posted..Senarai Gambar Hadiah Giveaways Blog Cik TomMy Profile

Reply

hafizul August 7, 2012 at 11:58 pm

Haha..cik tom gelak ada makna ke ni??mungkin cik tom nak membuka gerai kot sempena liga inggeris nanti…

Reply

Budak Felda August 8, 2012 at 5:36 am

tu gelak ada maknanyer nie..:)
Budak Felda recently posted..Samsung Galaxy Note 2 Bakal DikeluarkanMy Profile

Reply

hafizul August 8, 2012 at 3:58 pm

Ha ah kan mat…tp apa makna nya tu???hahaha

Reply

Jebeng Otai™ August 8, 2012 at 5:47 am

demam epl lak ker..hehe
Jebeng Otai™ recently posted..Projek Amal El Qashrin QaisaraMy Profile

Reply

budak felda August 8, 2012 at 8:58 am

hehehe ..mkin dekat la demamnyer bro..:)
budak felda recently posted..Samsung Galaxy Note 2 Bakal DikeluarkanMy Profile

Reply

hafizul August 8, 2012 at 3:57 pm

Rasa sejuk panas dah ni…hahaha

Reply

daddydee August 8, 2012 at 12:49 pm

Tak sabar nak tengok aksi yang mendebarkan….

Dan yang paling best adalah trend transfer player pada last day…
daddydee recently posted..Wordless Wednesday : Kemalangan LamborginiMy Profile

Reply

Budak Felda August 8, 2012 at 1:40 pm

memang tak sabar hehehe..:)
Budak Felda recently posted..Olimpik 2012 : Atlet Malaysia LayuMy Profile

Reply

hafizul August 8, 2012 at 3:54 pm

Hehe..sama-sama kita tunggu saat meriah tuu…

Reply

Budak Felda August 8, 2012 at 3:55 pm

memangtak sabar nie…:) kemeriah akan kembali hehehe
Budak Felda recently posted..Olimpik 2012 : Atlet Malaysia LayuMy Profile

Reply

hafizul August 8, 2012 at 3:59 pm

hahaha..sabar mat…sabar…kan kecewa nanti…haha

Reply

yusri August 9, 2012 at 11:46 am

Bagus2…demo pun minat bola dih?
Kawe dok follow mano bola ni…main bola berehi…tengok jare-jare…tak fanatik mano…huhu
yusri recently posted..Berbuka Puasa Dengan Bubur Lambuk TerengganuMy Profile

Reply

hafizul August 10, 2012 at 12:18 am

kawe minat gitu2 jah..ni cerito budak felda ni..kawe mano pandai nk tulis hal2 mcm nih..haha

Reply

yusri August 11, 2012 at 6:27 am

haha…kawe dok perase BF yg post tu….

Reply

hafizul August 11, 2012 at 12:00 pm

Hahaha..lepas ni mesti demo prase doh..huhu

Reply

budak felda August 11, 2012 at 4:17 pm

kih kih kih
budak felda recently posted..Bila Si Dia Sudah Marah….My Profile

Reply

hafizul August 11, 2012 at 9:21 pm

aiii mcm suka lapa nasi jer tu..hahahaha

Reply

budakfelda August 10, 2012 at 9:48 am

hehehehe…..ramai yg minat bole sbb say atulis pasal bole heehhe
budakfelda recently posted..Olimpik 2012 : Pandelela Rinong Membanggakan MalaysiaMy Profile

Reply

hafizul August 10, 2012 at 10:06 pm

yaaa betul tu bro..bola memang ramai yang minat..aku jer yang tak pandai nak olah..hehe

Reply

budak felda August 10, 2012 at 11:49 pm

takpe aku tolongkan utk bro…:)
budak felda recently posted..Comel Kad Kahwin Ustaz Don DaniyalMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: