Jadual Lengkap Liga Perdana Inggeris #BPL 2012/2013

 

Tinggal beberapa hari lagi, liga bolasepak paling popular di dalam dunia akan membuka tirai pertandingan. Liga Perdana Inggeris atau BRL akan memulakan sepak mula pada 18hb Ogos 2012.

Pasukan seperti Manchester City pasti sedang melakukan persiapan bagi mempertahankan kejuaraan musim lepas. Manakala pasukan pesaingan kejuaraan sedang memperkuatkan pemain dan juga pengurusan masing-masing.

Eyriqazz vs Denaihati : Siapa Lagi Bagus ?

Selepas sahaja peminat bolasepak tempatan disajikan dengan aksi bertaraf  BPL dengan kehadiran pasukan Manchester City, Arsenal dan juga QPR ke Malaysia. Kini bulan dan hari semakin hampir bagi semua pasukan BPL untuk memulakan persaingan.

MANCHESTER CITY
Mampukah Man City Pertahan Kejuaraan ?

Pasti hujung minggu peminat-peminat di Malaysia akan kembali ceria dengan menonton aksi-aksi bertaraf dunia. Tokei kedai mamak pasti gembira kerana kedai mereka akan mula dipenuhi pada waktu perlawanan Liga Perdana Inggeris berlansung. Suasana seolah-oleh riuh umpama di stadium membuatkan ramai peminat-peminat lebih suka lepak menyaksikan perlawanan bolasepak di kedai mamak berbanding di rumah sendiri.

Bagi mereka yang tidak ingin melepaskan aksi-aksi perlawanan Liga Perdana Inggeris ini boleh memuat turun jadual lengkap liga perdana inggeris bagi musim baru 2012/2013 di link di bawah.

DOWNLOAD JADUAL PENUH LIGA PERDANA INGGERIS 2012/2013

28 thoughts on “Jadual Lengkap Liga Perdana Inggeris #BPL 2012/2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *