Jobdirumah Review Jana Pendapatan Online

71 thoughts on “Jobdirumah Review Jana Pendapatan Online

  1. Eizil

    Dalam apa jua bidang yang kita ingin ceburi, pengalaman adalah pengajar yang paling baik, kita perlu berani mencuba, dan berani juga untuk menghadapi kegagalan, dan yang paling penting, kita perlu berani bertindak.

    Tiada gunanya jika kita hanya melihat, mengagumi apa yang orang lain buat, sedangkan kita hanya berpeluk tubuh tanpa sebarang tindakan. Saya doakan bro akan berjaya menjana pendapatan tambahan yang diinginkan. Semoga segalanya dipermudahkan.
    Eizil recently posted..Bagaimana segalanya bermula.My Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      betul tu eizil…setuju sgt-sgt..hehe..
      andai takut dipukul ombak, jangan berumah di tepi pantai..
      andai jobdirumah income tak hebat, ada lagi affiliate lain yang boleh disertai..

      haha..layan…

      Reply
    1. hafizul Post author

      emm sebenarnya sy dah join program job dirmuah ni..tapi masalahnya sy, sy belum ada masa luang yang betul-betul sesuai untuk buat jobdirumah ni..sy cadangkan sufieyah pergi ke halaman blog ciktom.com kerana beliau telah mendapat komisen hasil daripada jobdirumah..sory sy tak dapat nak membantu…

      Reply
  2. monetizemail

    Tukarkan liabiliti kepada aset dengan prepaid anda secara mudah dan menguntungkan, tidak rugi join modal rendah (RM80) hanya sekali seumur hidup.Cuma perlu cari 4 orang downline dan seterusnya downline berganda akan berjalan mengikut sistem reverse2up yang mana akan memberikan keuntungan berganda-ganda tanpa perlu mencari downline lagi. Jika anda berminat sila klik http://tinyurl.com/mytoneplus2013

    Reply
  3. Pingback: Jana Pendapatan Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

  4. Izzul

    Salam,sy bminat nk join tp kte kna bkak akaun paypal jgk ke?kalau nk bkak paypal kna pkai akaun ap?bank bsn/bnk rkyat boley x sbb sy xde bnk laen

    Reply
    1. hafizul Post author

      Menurut pihak admin jobdirumah, rata-rata bank yang ada di Malaysia ni dah iktiraf akaun paypal ni..nak lebih lanjut, boleh tanya di bank bsn/bank rakyat..comfirm lagi..hehe

      Reply
  5. Pingback: Pendapatan Ketujuh Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

  6. Pingback: Buat Duit Melalui Blog - Pondok Kecil

  7. Pingback: Pendapatan Ke-10 Dan Ke-11 Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

  8. Pingback: Pendapatan Ke 12 Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

  9. Pingback: Top Komentator April 2013 Pondok Kecil - Pondok Kecil

  10. Pingback: Pendapatan Ke 13 Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

  11. Pingback: Pendapatan Ke 15 Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

  12. Pingback: Masalah Blog Baru - Pondok Kecil

  13. Pingback: Pendapatan Ke 16 Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

    1. hafizul Post author

      Hehe..Terima kasih kerana menaruh sedikit kepercayaan untuk program Jobdirumah ni. Akan saya terangkan secara terperinci dalam artikel ni laman blog pondok kecil..kalau tak ada aral melintang, esok saya siarkan artikel berkenaan dengan pertanyaan saudara Nil ni..nanti lepas publish artikel tersebut, saya maklumkan pada saudara yer..

      Reply
  14. Pingback: Wordless Wednesday #67 - Pendapatan Ke 19 Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

  15. Pingback: Pendapatan Ke 25 Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

  16. Pingback: Buat Duit Dengan Jobdirumah – Part 21 & 22 | Pondok Papan

  17. Pingback: Pendapatan Keenam Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

  18. Pingback: Pendapatan Kelima Dari Jobdirumah - Pondok Kecil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge