Hadiah Juara Top Komentator Ogos – Review Blog Hatiputera

25 thoughts on “Hadiah Juara Top Komentator Ogos – Review Blog Hatiputera

  1. hatiputera

    aduhai..terharunya kawe bro PK. Kawe pun dah lupa entry pertama yang dihasilkan dan jugak tak pernah check alexa ranking ketika mula-mula blog ini beraksi. Tentang seo tu, kawe hanya mengamalkan teknik seo on-page yang asas jer,, iaitu wajib gunakan H1 dan H2 mahupun H3 dalam setiap artikel. Mungkin cara ini dah tak relevan kot. Tapi kawe percaya PK mampu mendapatkan bawah 100,000 alexa ranking. Boleh cuba blogwalking 50 hingga 100 blog satu hari. Dulu kawe buatla sekarang dah malas sikit.hehe.komitmen kerja. Terima kasih banyak-banyak bro.
    hatiputera recently posted..Blogger Pilihan Ogos 2012My Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Hehe..sama-sama..ni jer mampu aku buat untuk juara top kementator pondok kecil..hehe..emm kawe tak pandai nk buat H1 tu..tak apa la..biar masa yang tentukan

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge