Kek Chesee Leleh Dan Kemenangan Contest SEO

46 thoughts on “Kek Chesee Leleh Dan Kemenangan Contest SEO

  1. Amran

    Tahniah untuk kemenangan.
    Pasal kek chesee leleh tu memang terbaik. Tapi kan bro, kek yang berwarna-warni memang cantik, tapi kurang sedap. Warna2 tu cuma untuk attract budak2 je. Kalau tengok kek yang mahal dan sedap, mana ada letak colourful sangat. Pasni sujjestkan kat makcik bro guna pewarna asli. Lebih selamat.
    Amran recently posted..Air Semakin KeringMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Orait..terima kasih bro..hehe..entah la..saya pun tak pernah makan kek yang mahal ni..terima kasih kerana berikan info tentang kek..hehe..

      Reply
  2. Ummi Hanie

    sedapnye kek cheese leleh! tak pernah rasa.. tp area sy ni ramai penjual kek yg berjayalah juga.. especially kek coklat moist. owh nnti sy cerita tentang kek choc moist lagi. hihii..

    tahniah ye menang contest! sy ni asik tak sempat je nak join
    Ummi Hanie recently posted..Kali pertama ke Secret RecipeMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Haha..terima kasih..emm saya pun sekarang ni susah dah nak join contest..mood hilang jer ni..duit pun dah jarang masuk..hahaha..orait..nanti citer ekk kesedapan kek moist tu..hehehe..kalau kena cara memang senang nak jual kek ni..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge