Kelebihan Jobdirumah Version Baru

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Apakah kelebihan Jobdirumah version baru ni ekk? Entah kenapa, sejak kelmarin lagi aku teringin sangat nak tahu kelebihan Jobdirumah version terbaru ni. Hati ini seakan-akan meronta untuk mendapatkan sebuah jawapan yang agak sahih.

kelebihan jobdirumah version baru

Cantik jer paparan Jobdirumah version baru ni…

Version-version yang terdahulu, nafsu tak membuak-buak sangat. Tak ada rasa nak selongkar sangat. Tapi version yang terbaru ni, lain pula rasanya. Tak senang duduk jadinya. Gundah sana, gundah sini. Hebat temparan version jobdirumah yang terbaru ni.

Apakah motifnya? Apakah tujuannya?

Kenapa kerap sangat melakukan pengemaskinian?

Jobdirumah.com yang lama tak menarik ke??

Dan pelbagai lagi soalan yang bermain difikiran. Semuanya disebabkan oleh satu perkara.

Iaitu…

“Lebih 40 artikel berkenaan dengan Jobdirumah terpaksa aku update link Affiliatesnya.”

“PENAT titewww tau. Awak buat cenggini….!!!”

Haha. Tapi tak apalah. Sekurang-kurangnya aku ada kerja untuk dilakukan dalam masa beberapa hari. Inilah salah satu kelebihan Jobdirumah version baru ni.Tak adalah malas sangat nak login wordpress blog Pondok Kecil. Tak ada masa sangat aku nak lepak sana, lepak sini.

HotPakej Buat Kraftangan – Sulaman Benang (Keychain)
Buat Duit Dengan BANNER (Ketahui Rahsianya)

Jadi, kesimpulannya. Sejak beberapa hari yang lepas, aku dah kurang tidur. Duk kemaskini link Affiliates Jobdirumah aje.

Syabas dan tahniah.

“Awak dah buat kitewww jadi rajin tawwwww….”

Kelebihan Jobdirumah Version Baru

  1. Simple but dangerous.
  2. Ruangan Affiliates Report yang begitu “Ohsem”.
  3. Best sebab dapat tanya soalan yang tak faham. Kalau tuan dia sibuk, ada orang lain yang tolong jawabkan. Selagi korang tak tanya perkara yang pelik-pelik, tak tanya isu-isu peribadi, insyaAllah. Akan ada orang yang menjawabnya.
  4. Komisen akan dikumpulkan dan dibayar mengikut tarikh yang ditetapkan. Banyak dapat komisen, banyaklah duit yang korang akan dapat pada tarikh tersebut. Kalau dibayar segera macam yang dulu-dulu punya peraturan, rasa kurang seronok sangat. Masuk RM25 dalam bank. Tak sampai esok, duit dah kering.
kelebihan jobdirumah version baru

Ha.. Betul kan?

Itu aje la yang aku jumpa berkenaan dengan kelebihan Jobdirumah version baru ni. Aku tak pandai nak tengok secara lebih mendalam. Aku sekadar menilai apa yang aku nampak aje. Yang tak nampak, tak leh nak nilai.

Sebabnya jurus dan teknik bayang-bayang belum khatam habis lagi. Haha.

Ok. Kalau korang nak kongsikan sesuatu berkenaan dengan kelebihan Jobdirumah version baru ni, sila tulis diruangan komen dibawah. Jangan malu-malu arr. Jangan segan-segan arr. Kita kongsi sama-sama. Ye?

Oh ya. Kepada mereka yang nak tengok kelebihan dia dengan mata dan kepala sendiri, kena daftar dulu dilaman Jobdirumah. Barulah korang boleh rasa. Lagi seronok jika korang berjaya memaparkan sesuatu didalam ruangan “Affiliates Report”. Sudah pastinya hati korang akan lebih merasai nikmat kebahagiaan. Dan keseronokan yang tak terhingga lebatnya.

~~~> Daftar Jobdirumah

p/s : Selamat membaca dan semoga terhibur hendaknya.

34 thoughts on “Kelebihan Jobdirumah Version Baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge