59 thoughts on “Kembali Semula Menjadi Blogger

    1. hafizul Post author

      Ohh terharunya..terima kasih yer..tak sangka ada juga peminat pondok kecil..walaupun banyak artikel yang mengarut dalam ni..hehe

      Reply
  1. kuhasif

    salam..
    lama tidak singgah sini.. sama2 join contest Malaysia Best Blog 2015 ari tu..
    Samala kita lama menyepi juga.. baru2 ini je nak kembali aktif semula..

    ooo dah jadi usahawan ye sekarang.. tahniah..
    btw nk jemput join satu segmen saya buat ini & ada satu komuniti baru tubuh di google+ utk ping entry dan kongsi ilmu mengenai seo ke cerita menarik ke tp yg penting utk luaskan networking..

    btw skrg ni ada fenomena EFG Giveaways.. Bila tgk senarai peserta bro takde tu yang pelik ini.. ngeh2.. ada den tag bro di post den..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge