35 thoughts on “Keseronokan Contest SEO Versi Pondok Kecil

  1. Kujie

    pernah sekali je sertai contest seo mcm ni, menang juga
    kemudian dah tak masuk mana2 contest, sebab utama – komitmen tak berapa nak cukup.
    sedar diri yg tak dpt bagi ‘keutamaan’ kpd perkara tersebut, jadi create blog mengikut naluri sendiri… sedikit demi sedikit.. slow slow..diam diam bergerak sampailah ke tahap sekarang.
    Kujie recently posted..Tetap Indah Biarpun Bukan AuroraMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Emm tak apalah kakjie dah nampak keseronokan dalam blog..hehe..haluan blog pun kak jie dah boleh agak dah..emm betul tu kak jie..memang kena da komitmen betul2 bila setai contest SEO..samalah ngn saya masa join contest denaihati hari tu..komitmen tak berapa nak banyak, sebab tu kalah…hahahaha…

      Reply
  2. Pingback: Contest SEO Melayu Boleh - Pondok Kecil

    1. hafizul Post author

      Hehe..orait cantek…terima kasih bro..rasa nak peram lagi lama artikel lepas ni..mana tahu lagi lama peram lagi best..hehehe..terima kasih bro..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge