Komisen Jobdirumah Bulan Ogos 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Hari ni dapat komisen Jobdirumah hasil daripada mempromosikan panduan kerja Jobdirumah. Tak banyak mana pun. RM25 je kot. Nak buat bekal makan seminggu tak lepas ni.

Komisen jobdirumah

Komisen jobdirumah ogos 2016….

Walaupun begitu, aku tetap merasa bersyukur dengan apa yang aku dapat hari ni. Bukan senang nak dapat komisen Jobdirumah sekarang ni. Tak macam lelaki kacak dari Banting yang setiap bulan mesti makan hasil yang lumayan.

Sampaikan aku sendiri dah jemu untuk cemburu dengan kejayaan yang dikecapi beliau.

komisen jobdirumah

Haha…

Komisen Jobdirumah Bulan Ogos 2016

Ok. Sejujurnya…

Sejak setahun dua ni, aku dah kurang mempromosikan panduan kerja Jobdirumah. Kenapa?

Sebabnya ialah :

  1. Korang cakap aku kaki kencing. Korang cakap aku mulut banyak manis. Sembang kencang tak hingat dunia bila panduan kerja Jobdirumah yang dibeli tidak membuahkan hasil sebagaimana yang disangka.
  2. Korang suka bertanya. Tak salah bertanya. Mak aku pun selalu pesan. Tak tahu, tanyalah. Tapi masalahnya sekarang ialah, soalan yang korang tanya tu dah pun ada jawapan dalam panduan tesebut. So? Why you ask me this question? Again and again?
  3. Korang tak baca panduan kerja Jobdirumah dengan sefaham-fahamnya. Lepas tu korang nak kondem sana, kondem sini. Gaya dan lagak korang semacam menyesal sangat dengan pelaburan yang dibuat. Sedangkan korang sendiri pun tak ada keinginan yang tinggi untuk mencuba sebagaimana yang disarankan. So? Layak ke kalau korang nak menyesal dengan apa yang korang beli?
  4. Ye. Ye. Aku tahu. Sekarang dunia dah serba serbi canggih. Semua nak cepat. Semua nak segera. Semua nak senang. Beb, mana ada orang beli panduan kerja Jobdirumah boleh jadi jutawan segera. Tak ada beb!
  5. Dah. Malas dah aku nak emo pagi-pagi buta ni. Haha.

Nampak gayanya pas ni aku kena start balik mempromosikan panduan kerja Jobdirumah. Maklum aje la. Ekonomi sekarang ni agak teruk. Nak kena buat macam-macam kerja untuk cover perbelanjaan seharian.

Stress gak kadang-kadang tu.

Duit setiap hari nak guna. Tapi bukannya setiap hari duit masuk.

Alternatifnya, buat duit dengan blog la. Dah ada sikit ilmu pasal buat duit dengan blog, jadi sayanglah kalau tak guna time terdesak ni. Betul tak?

Okeh. Kepada mereka yang nak cuba buat duit dengan program Jobdirumah ni, boleh dapatkan panduan kerja Jobdirumah di bawah ini.

–>> PANDUAN KERJA OLEH JOBDIRUMAH <<–

Semoga kita sama-sama berjaya menjana pendapatan tambahan di saat ekonomi meruncing ni.

p/s : Selamat membaca dan semoga terhibur hendaknya.

48 thoughts on “Komisen Jobdirumah Bulan Ogos 2016

    1. hafizul Post author

      Link dia dah bertukar.. malas saya nak update link baru.. tak sempat nak fokus tukar satu-satu link.. insyaAllah pas ni saya try update link baru.. haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge