Pendapatan Kedua Dari Panduan Menjahit Baju

70 thoughts on “Pendapatan Kedua Dari Panduan Menjahit Baju

  1. Zida

    dah murah rezeki, boleh lah buat open table raya nanti. hehe

    ps.keluarga saya semuanya tukang jahit, tapi bila masuk generasi anak-anak, ramai yang dah tak reti menjahit, mungkin kalau takde masa nak belajar dengan mak ayah, yelah orang sekarang semua dah busy, tu boleh baca ebook ni kot 😉
    Zida recently posted..Kanser Rahim Yang MenginsafkanMy Profile

    Reply
    1. hafizul Post author

      Emm mungkin lah kot..tapi tak sama belajar dengan ebook dengan belajar dengan mak ayah yang pandai menjahit..mungkin lebih senang faham dan seandainya ada masalah berbangkit, boleh dirujuk terus..seronoknya belajar menjahit…nanti kalau anak-anak tak warisi bakat yang mak ada, mungkin satu kerugiaan ni..hehe..open table??alah berapa table sangat lah yang boleh dibuka nanti..haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge