Komisen Pertama Buat Duit Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah. Beberapa hari yang lepas, aku dapat komisen pertama buat duit blog. Dah lama aku tunggu pembayaran komisen ni. Sikit pun aku tak menyangka yang aku akan berjaya menjual ebook tersebut. Jutaan terima kasih kepada mereka yang membelinya. Apa yang aku harapkan, semoga ia menjadi panduan yang berguna untuk korang dalam menjana pendapatan sampingan seharian.

Apa yang best sangat tentang Ebook Buat Duit Blog tu?

  1. Banyak kerahsiaan yang tersembunyi dalam ebook tersebut seperti 10 tips rahsia menulis artikel, 50 idea rahsia pemasaran dan sebagainya lagi.
  2. Sesuai untuk mereka yang baru berjinak-jinak dalam menjana pendapatan online serta ebook ini sesuai untuk dijadikan panduan buat duit dengan blog.
  3. Ada juga disedelitkan tentang tips menjadi orang yang super Affiliate.
  4. Penyelesaian kepada persoalan “macam mana nak mulakan perniagaan internet dari rumah?
  5. Dan banyak lagi ilmu yang akan korang dapat.

Aku dah beli ebook ni. Harganya tak mahal mana pun. RM35 jer untuk senaskah ilmu yang tiada nilai bandingan. Aku beli dulu dapat free gift. Dua themesElegent. Nak harapkan beli sendiri themes ni tak la kan? Jadi, masa tu, aku memang sedang cari ilmu dalam bidang pemasaran online. Alih-alih jumpa lah ebook ni yang diselitkan tentang 50 idea rahsia pemasaran online mahupun offline.

Sejujurnya, dengan ilmu yang aku perolehi, dengan pelaburan yang dilakukan, maka aku dapat simpulkan satu perkara.

Berbaloi-baloi.

Haha. Tu jer yang mampu aku rumuskan selepas membeli ebook buat duit blog ni. Sesuai dengan target aku sekarang iaitu menambah sumber pendapatan sampingan secara online. Tapi satu jer masalah sekarang ni. Susah nak uruskan masa. Masa nak hadap blog, masa bersama keluarga, masa di pejabat dan sebagainya lagi. Sebab tu, kalau korang perasan, aku dah lama tak lakukan blogwalking.

komisen pertama buat duit blog

Kekasih hati Alexa pun makin hari makin meyampah aje. Dulu masa permulaan ada blog, tidur kol 2 pagi, 3 pagi tu mainan jer. Sekarang ni rasa dah tak ada mood nak tidur lewat. Entah la. Kat mana tak kena pun tak tahulah.

Haha. Normal la kan macam tu.

Ok. Aku tak nak membebel panjang hari ni. Banyak lagi perkara yang tertunda yang memerlukan kepada penyelesaian segera. Haha.

Kepada mereka yang berminat, sila dapatkan ebook ni di sana ~~> Ebook Buat Duit Blog

Kalau korang tak nak beli lagi pun tak apa. Baca dulu biar faham lepas tu barulah buat keputusan. Ye?

p/s : Selamat membaca dan selamat maju jaya dalam dunia blogging.

48 thoughts on “Komisen Pertama Buat Duit Blog

    1. hafizul Post author

      Haha..traffic tak mantap mana pun..sehari dua tinggal blog, memang nampak kesannya..lagi seronok jika traffic tu datang terus dari search engine..terima kasih bro..

      Reply
  1. Pingback: Komisen Kedua Buat Duit Blog - Pondok Kecil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge