27 thoughts on “LIKE Entri Puanbee Pada 28.06.2012

    1. hafizul Post author

      Emm kucing gemuk tak pe malas…dia dah cute..haha..ramai org yang suka..emm kat blog makcik segan rasa nak komen..sy dah la tak pandai BI..haha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Yaa…betul tu bohh..kawe harap selongkar blog org jah cari ilmu..nak harap ngadap guru bilo la..pyh nak jupo guru-guru otai…

      Reply
    1. hafizul Post author

      Laaaaa kenapa pulak nk disable..ni yang tak best nii…down terus mood bloging..ada beberapa tips yang jmp dlm entri puanbee..so,puanbee tak yah la disable entri lama-lama sebab byk lagi yang belum sy pelajari..tak baik kedekut ilmu…hahaha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Emm tu la..dan saya dapat beberapa tips dari pembacaan sy di blog paunbee…tapi masa je la yang kena spare lebih bila nk buat macam ni. Nak baca lagi, nak komen lagi..hehe..tapi semuanya berbaloi-baloi..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge