LIKE Entri Puanbee Pada 28.06.2012

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Ntah kenapa hari ni suka sangat selongkar blog Puanbee. Kebiasaannya bila aku tiada entri terbaru untuk dibaca, aku akan selongkar entri lama-lama dekat sitemap. Bagi mereka yang belum ada sitemap, aku rasa baik korang buat. Hehe. Tak tau cara nak buat, rujuk di sini. Banyak kelebihan bila buat sitemap. Dan aku pun mudah jer nak cari apa yang hendak dibaca.

Dalam blog puanbee, banyak jugak entri yang kelakar, mencuit hati yang mana sekaligus boleh memberi senyuman di wajah aku. Nasib baik tak de siapa yang perasan. Kalau tak mesti aku dicop lelaki gatal. Haha. Tak pun lelaki miang. Tak apa la asal aku bahagia dengan cara aku. Tentang mereka yang nak mengata tu, ada ku kesah?

Entri Abang Ku Sayang ni pun suka jugak aku baca. Kelakar pun ada. Hehe. Banyak lagi yang aku suka baca.

Entri Jangan besedih kawan ni maybe boleh dijadikan rujukan untuk aku di masa depan. Kita tak tahu kan bila kita akan sedih. Dan bila sedih tu datang, mesti entri ni aku akan baca. So, aku simpan jer link entri ni dekat Pondok Kecil.

Saje jer nak letak gambar ni..tak membawa makna apa-apa pun..hehe

p/s : Ada harapan tak Pondok Kecil nak ada pembaca macam ni?

27 thoughts on “LIKE Entri Puanbee Pada 28.06.2012

    1. hafizul Post author

      Emm kucing gemuk tak pe malas…dia dah cute..haha..ramai org yang suka..emm kat blog makcik segan rasa nak komen..sy dah la tak pandai BI..haha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Yaa…betul tu bohh..kawe harap selongkar blog org jah cari ilmu..nak harap ngadap guru bilo la..pyh nak jupo guru-guru otai…

      Reply
    1. hafizul Post author

      Laaaaa kenapa pulak nk disable..ni yang tak best nii…down terus mood bloging..ada beberapa tips yang jmp dlm entri puanbee..so,puanbee tak yah la disable entri lama-lama sebab byk lagi yang belum sy pelajari..tak baik kedekut ilmu…hahaha

      Reply
    1. hafizul Post author

      Emm tu la..dan saya dapat beberapa tips dari pembacaan sy di blog paunbee…tapi masa je la yang kena spare lebih bila nk buat macam ni. Nak baca lagi, nak komen lagi..hehe..tapi semuanya berbaloi-baloi..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge